ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων στο «My Market»

Παρέμβαση σε κεντρικό κατάστημα «My Market» πραγματοποίησε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης το Σάββατο το πρωί με αφορμή την απαράδεκτη ανακοίνωση της περιφερειακής διευθύντριας.
Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους «να μην ξεγελαστούν από την “απομάκρυνση” του στελέχους από τη θέση της, με τη λογική ότι ήταν αντίθετη με τις αξίες της εταιρείας. Από κοινού όλα τα μεγάλα σουπερμάρκετ και οι μεγαλέμποροι απαιτούν το χαμόγελο των εργαζομένων είτε με ανακοινώσεις είτε χωρίς».

Σημειώνει ότι «η πραγματικότητα δεν άλλαξε για τους εμποροϋπάληλλους σε όποιον εργοδότη κι αν δουλεύουν: Τα 300 ευρώ, η εντατικοποίηση, τα εργατικά ατυχήματα, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας είναι εδώ, στα οποία συμφωνούν όλα τα αφεντικά του κλάδου μας. Η πραγματικότητα αλλάζει με το μοναδικό αναξιοποίητο όπλο μας: τον αγώνα και τη συσπείρωση στο σωματείο.
Οι εργαζόμενοι χαμογελάμε γιατί δεν θα μας το επιβάλλουν ούτε τα αφεντικά μας ούτε οι κυβερνήσεις τους, γιατί εκείνοι είναι που δεν μπορούν χωρίς εμάς. Κι επειδή γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος, όταν βλέπουν χαμογελαστούς εργαζόμενους να φοβούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου