-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων στο «My Market»

Παρέμβαση σε κεντρικό κατάστημα «My Market» πραγματοποίησε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης το Σάββατο το πρωί με αφορμή την απαράδεκτη ανακοίνωση της περιφερειακής διευθύντριας.
Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους «να μην ξεγελαστούν από την “απομάκρυνση” του στελέχους από τη θέση της, με τη λογική ότι ήταν αντίθετη με τις αξίες της εταιρείας. Από κοινού όλα τα μεγάλα σουπερμάρκετ και οι μεγαλέμποροι απαιτούν το χαμόγελο των εργαζομένων είτε με ανακοινώσεις είτε χωρίς».

Σημειώνει ότι «η πραγματικότητα δεν άλλαξε για τους εμποροϋπάληλλους σε όποιον εργοδότη κι αν δουλεύουν: Τα 300 ευρώ, η εντατικοποίηση, τα εργατικά ατυχήματα, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας είναι εδώ, στα οποία συμφωνούν όλα τα αφεντικά του κλάδου μας. Η πραγματικότητα αλλάζει με το μοναδικό αναξιοποίητο όπλο μας: τον αγώνα και τη συσπείρωση στο σωματείο.
Οι εργαζόμενοι χαμογελάμε γιατί δεν θα μας το επιβάλλουν ούτε τα αφεντικά μας ούτε οι κυβερνήσεις τους, γιατί εκείνοι είναι που δεν μπορούν χωρίς εμάς. Κι επειδή γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος, όταν βλέπουν χαμογελαστούς εργαζόμενους να φοβούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου