ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή της 90χρονης από κάθε κατηγορία και πρόστιμο





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταδικάζει κατηγορηματικά τη σύλληψη αλλά και την επιβολή προστίμου σε μια 90χρονη(!!!) ηλικιωμένη γυναίκα που πουλούσε παντοφλάκια σε λαϊκή των Αμπελοκήπων.
            Ο κρατικός μηχανισμός επέδειξε πρωτοφανή αυστηρότητα σε μια ηλικιωμένη, την οποία συνέλαβε, της πήρε αποτυπώματα λες και αποτελεί εθνικό κίνδυνο, και της επέβαλε πρόστιμο 200€. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή
που η κυβέρνηση δίνει δωράκια φοροαπαλλαγές στους φαρμακοβιομήχανους, που δεκάδες υποθέσεις εργαζόμενων που τους χρωστούν υπερωρίες, δεδουλευμένα μηνών ή και χρόνων όπως στην περίπτωση του Καρυπίδη, πηγαίνουν από δικαστήριο σε δικαστήριο και από έφεση σε έφεση.
            Όμως το πιο εξοργιστικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, αυτό στο οποίο θα πρέπει να σταθούν οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός της Θεσσαλονίκης, είναι στο ότι μια 90χρονη, αναγκάζεται να δουλεύει στη λαϊκή για να ζήσει, και όλα αυτά στην «μεταμνημονιακή Ελλάδα» της ανάπτυξης.
            Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή της 90χρονης από κάθε κατηγορία και πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου