--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή της 90χρονης από κάθε κατηγορία και πρόστιμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταδικάζει κατηγορηματικά τη σύλληψη αλλά και την επιβολή προστίμου σε μια 90χρονη(!!!) ηλικιωμένη γυναίκα που πουλούσε παντοφλάκια σε λαϊκή των Αμπελοκήπων.
            Ο κρατικός μηχανισμός επέδειξε πρωτοφανή αυστηρότητα σε μια ηλικιωμένη, την οποία συνέλαβε, της πήρε αποτυπώματα λες και αποτελεί εθνικό κίνδυνο, και της επέβαλε πρόστιμο 200€. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή
που η κυβέρνηση δίνει δωράκια φοροαπαλλαγές στους φαρμακοβιομήχανους, που δεκάδες υποθέσεις εργαζόμενων που τους χρωστούν υπερωρίες, δεδουλευμένα μηνών ή και χρόνων όπως στην περίπτωση του Καρυπίδη, πηγαίνουν από δικαστήριο σε δικαστήριο και από έφεση σε έφεση.
            Όμως το πιο εξοργιστικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, αυτό στο οποίο θα πρέπει να σταθούν οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός της Θεσσαλονίκης, είναι στο ότι μια 90χρονη, αναγκάζεται να δουλεύει στη λαϊκή για να ζήσει, και όλα αυτά στην «μεταμνημονιακή Ελλάδα» της ανάπτυξης.
            Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή της 90χρονης από κάθε κατηγορία και πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου