--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν.Θεσ/νικης:Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει συνέδριο με βάση τις προσδοκίες των εργοδοτώνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της ηγεσίας της ΟΙΥΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ομάδα Βασιλόπουλου) να αποτρέψει τη διενέργεια αληθινού ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ συνεδρίου, με πραγματικούς αντιπροσώπους εργαζόμενους.
            Αφού ματαίωσαν το συνέδριο στις 23/24 Φλεβάρη, φέρνοντας φουσκωτούς ενάντια στους αντιπροσώπους, αφού προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν εργοδότες και διευθύνοντες συμβούλους ως αντιπροσώπους, αλλά και νόθα εκλεγμένους εργατοπατέρες, τώρα ενημερώνουν
με mail τα σωματεία πως το συνέδριο θα επαναληφθεί μεθαύριο(!!), και πως τα έξοδα βαραίνουν τους αντιπροσώπους για να συμμετάσχουν (!!!!!!). Ξεπέρασαν κάθε επίπεδο ξεφτίλας στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν πως το συνέδριο θα γίνει με τους όρους που έθεσε η εργοδοσία!
            Απαιτούμε το συνέδριο να επαναληφθεί όπως πρέπει, δηλαδή, χωρίς φουσκωτούς, χωρίς εργοδότες και διευθυντάδες, χωρίς νόθους αντιπροσώπους. Τα έξοδα να καλυφθούν από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διαχειρίζονται η ΓΣΕΕ και η ΟΙΥΕ, άλλωστε τα ταξικά σωματεία όπως το δικό μας ματώσαμε για να εξασφαλίσουμε πως θα είμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι. Αν ζορίζονται οικονομικά, ας ζητήσουν έκπτωση από τους μπράβους που έφεραν ενάντια στους εργαζόμενους.
            Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει συνέδριο με βάση τις προσδοκίες των εργοδοτών.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ! ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου