--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΟΤΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ

Με σύνθημα «κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία» οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «ΝΟΤΟS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ» στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν καθολικά την Κυριακή στις κυλιόμενες τετράωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, που κήρυξε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το κατάστημα να παραμείνει κλειστό.
Την σημερινή κινητοποίηση άλλωστε αποφάσισαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με συλλογή υπογραφών τις προηγούμενες μέρες.
Νέα κινητοποίηση την επόμενη Κυριακή
Κατά την διάρκεια της μαζικής απεργιακής κινητοποίησης έξω από το καταστήματα, συμφωνήθηκε από τους εργαζόμενους του «ΝΟΤΟS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ», με ευθύνη του κλαδικού σωματείου και την ενεργή συμμετοχή τους, η εμπειρία της σημερινής κινητοποίησης να μεταφερθεί στους συναδέλφους τους στα μεγάλα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης και να γίνει αντικείμενο συζητήσεων από Δευτέρα σε όλα τα καταστήματα. Στόχος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων είναι την επόμενη Κυριακή στην κινητοποίηση να συμμετέχουν εργαζόμενοι και από άλλα καταστήματα.
Υπερασπιζόμαστε την Κυριακάτικη αργία σαν τη μοναδική μέρα ανάπαυσής μας. Δεν τη θυσιάζουμε για τα κέρδη των επιχειρήσεων, τη θέλουμε για μας και τα παιδιά μας, δήλωσε η Κυριακή Μπαϊράμη, μέλος της διοίκησης του Σωματείου «ΝΟΤΟΣ».
«Ο αγώνας αυτός πρέπει να συνεχιστεί»
Σε κοινό και συντονισμένο αγώνα κάλεσε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στους απεργούς εργαζόμενους η πρόεδρος της Ένωσης, Σοφία Καλαντίδου, υπογράμμισε την σημασία που έχει για τους εργαζόμενους του κλάδου η μεγάλη επιτυχία της σημερινής κινητοποίησης. «Ο αγώνας αυτός πρέπει να συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά. «Οι εργαζόμενοι έχουμε υποστεί, έναν κυκεώνα αντιλαϊκών μέτρων που μας ρημάζει τη ζωή. Εργοδοσία και κυβέρνηση δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Θέλουν να καταργήσουν και την αργία της Κυριακής».
Κάλεσε σε κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, να μεταφερθεί το αισιόδοξο μήνυμα της σημερινής κινητοποίησης το μήνυμα και στους άλλους εργαζόμενους.

Τους κάλεσε, επίσης, να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 6 του Σεπτέμβρη ενόψει της ΔΕΘ, όπου η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων συμμετέχει με κεντρικό σύνθημα την «όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας»
Στο πλευρό των απεργών εμποροϋπαλλήλων βρεθήκαν σήμερα το ΠΑΜΕ, ταξικά σωματεία της πόλης καθώς και η ΠΟΕΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου