ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΠΟΡΙΟ: ΨΗΦΙΣΜΑ

Να σταματήσει τώρα η αιματοχυσία του λαού της Παλαιστίνης
 Το Δ.Σ. του σωματείου  στη συνεδρίαση του στις 25/8/14 συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα  να απαιτήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο να σταματήσει τώρα η αιματοχυσία του λαού της Παλαιστίνης.
Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή  μας  στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Καταδικάζουμε  έντονα τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα παλαιστινιακά εδάφη, με συνέπεια το θάνατο εκατοντάδων αμάχων, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.

Καταγγέλλουμε τη χερσαία επίθεση ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, και την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης τού ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, με σκοπό την επιβολή των στρατηγικών οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν στην περιοχή. 

Καταδεικνύουμε την υποκρισία όσων εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα, και τη συνενοχή όσων κυβερνήσεων και κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης παζαρεύουν "γεωστρατηγικά οφέλη" με το αίμα των λαών και αναβαθμίζουν πολύπλευρα τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.                

Απαιτούμε άμεσα:

ü Να σταματήσουν άμεσα οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό  της Παλαιστίνης και να αποτραπούν χερσαίες επιχειρήσεις καθώς και να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής.

ü Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

ü Να γκρεμισθεί το απαράδεκτο τείχος διαχωρισμού και να αρθεί κάθε μορφής αποκλεισμός των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

ü Να αποχωρήσουν οι έποικοι που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του '67.

ü Να εξασφαλιστεί η επιστροφή όλων των Παλαιστινίων προσφύγων με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

ü Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας  της χώρας μας με το Ισραήλ.   

ü Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου