ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ"



Απολύσεις ξεκίνησε η επιχείρηση «Αρβανιτίδης», τα καταστήματα της οποίας τους τελευταίους μήνες λειτουργούν για λογαριασμό των σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος».
Την Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη έγινε γνωστό ότι η επιχείρηση απέλυσε πέντε εργαζόμενους από τρία καταστήματα που λειτουργεί στην Έδεσσα, και τουλάχιστον άλλους δύο εργαζόμενους σε ισάριθμα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Πρόθεση της εργοδοσίας είναι να συνεχίσει τις απολύσεις προκειμένου να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των εργαζομένων, ενώ σχεδιάζει και το κλείσιμο των αποθηκών. Στο μεταξύ έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους για τους μήνες Ιούλη και Αύγουστο, ενώ δεν τους έχει πληρώσει και το επίδομα άδειας.Σήμερα, η «Αρβανιτίδης» απασχολεί περίπου 1.400 εργαζόμενους στα καταστήματα που λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Πανελλαδικού Επιχειρησιακού Σωματείου και της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεία των δύο σωματείων μετέβη στη Βέροια, όπου είναι η έδρα της επιχείρησης, και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη. Απαίτησε την ανάκληση των απολύσεων και πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. Επίσης ξεκαθάρισε ότι στη νέα εργοδοτική επίθεση, οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν αγωνιστικά.
Τις επόμενες μέρες, μέσα από συσκέψεις θα καθορίσουν τις δράσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου