-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης: Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στις διωκόμενες συναδέλφους


Το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης στέκεται αλληλέγγυο στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσ/νικης, και καταγγέλλει την άδικη δίωξη εναντίον τους.
Στην ουσία, με το να σέρνουν εκλεγμένους συνδικαλιστές στα δικαστήρια, κυβερνήσεις, πλειοψηφίες στην Τοπική Διοίκηση έχουν σαν στόχο την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, την περιστολή των εργατικών δικαιωμάτων. 
Άλλωστε, με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, λόγω της πανδημίας,
η κυβέρνηση πατώντας πάνω στους νόμους προηγούμενων κυβερνήσεων, ανασύρει ό,τι πιο αντεργατικό με στόχο την παραπέρα συρρίκνωση των εργατικών κατακτήσεων.
Το ουσιαστικό έγκλημα του σωματείου ήταν πως οργάνωσε τον αγώνα των συναδέλφων για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, την ίδια στιγμή που η καθαριότητα, όπως και τόσα άλλα, χαρίζονται σε ιδιώτες και εργολάβους, αυξάνοντας το κόστος για τις λαϊκές οικογένειες, και εντείνοντας τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας.

Καταδικάζουμε με κάθε τρόπο την ποινικοποίηση των αγώνων και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας.
Καμιά ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων. Οργανωμένος, μαζικός ταξικός αγώνας για τα δικαιώματά μας.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου