ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:«Εξαφάνιση – Αγνοείται η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΘ»...

Νυχτερίδες κι αράχνες στα γραφεία των δυνάμεων του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ στο ΕΚΘ. Τρεις μήνες ανελέητης επίθεσης της εργοδοσίας σε κάθε κλάδο με προσπάθεια να τσακίσει κάθε εργατικό δικαίωμα.
Οι ταξικές δυνάμεις στο πόδι από την πρώτη μέρα της καραντίνας  με παρέμβαση σε όλους τους
χώρους δουλειάς για την οργάνωση των εργαζομένων, για την διασφάλιση της υγείας τους, για την αποτροπή αλλαγής των εργασιακών τους σχέσεων.
Συνεπείς στο καθήκον τους οι άνθρωποι της εργοδοσίας στο εργατικό κίνημα, και ταυτόχρονα με την αναστολή λειτουργίας του ΕΡΓΑΝΗ και των ΣΕΠΕ, για το μόνο που εμφανίστηκαν ήταν για να ενημερώσουν για την αναστολή λειτουργίας του ΕΚΘ. Δεν μπορούν όμως να συνέλθουν ακόμη από τις διακοπές και ετοιμάζονται για τις νέες…
Ακόμη και τώρα αρνούνται την έκτακτη σύγκληση του ΔΣ του ΕΚΘ. Ας συνεχίσουν το ύπνο του συμβιβασμού και της υποταγής. Θα τους ξυπνήσει η εργατική τάξη με τους αγώνες της – και ας είναι και η αφορμή για να ξεκουμπιστούν από το σβέρκο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου