ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ:Κάλεσμα αγώνα στους εργαζόμενους που προσλήφθηκαν με συμβάσεις λίγων ημερών

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας απευθυνόμενος στους χιλιάδες νέους εργαζόμενους στα s/m που προσλήφθηκαν με συμβάσεις λίγων ημερών τους καλεί να μπουν ενεργά στον αγώνα διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα όπως αρμόζει σε κάθε εργαζόμενο την σημερινή εποχή. Απλώνουμε χέρι συμπαράστασης και καλέσματος στην οργανωμένη δράση.
Σ’ εσένα που η ανάγκη σε οδήγησε
να βρεις μεροκάματο ερχόμενος αντιμέτωπος με την πανδημία χωρίς καμία εκπαίδευση και με ανύπαρκτα μέσα ατομικής προστασίας.
Σ’ εσένα που όταν η κυβέρνηση επέβαλε το “μένουμε σπίτι”, ερχόσουν αντιμέτωπος με την εργοδοτική αυθαιρεσία που σε έβαζε να δουλεύεις 6ημερο με ατελείωτες ώρες καθημερινά επιβάλλοντας το “μένουμε μαγαζί”.
 Σ’ εσένα που αφού σε έστυψαν σωματικά και ψυχικά μέσα στις πιο άθλιες συνθήκες εργασίας, στο τέλος του μήνα είδες ως ανταμοιβή για όλα αυτά λίγα ευρώ, και την απόλυση που σε ξαναστέλνει στην ουρά των ανέργων.
Σ’ εσένα που πήρες μια μικρή παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο, και σου ζητάνε να δείξεις “καλό πρόσωπο” μήπως και καταφέρεις να κερδίσεις μια μόνιμη θέση στον ήλιο και σε χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης στους άλλους εργαζόμενους.
Σ’ εσένα που αντιλαμβάνεσαι ότι δικαιούμαστε πολύ περισσότερα από αυτά που σχεδιάζουν για μας κυβέρνηση και εργοδοσία. Που βίωσες από πρώτο χέρι την εκμετάλλευση και είδες πως μέσα σε αυτό το σύστημα το τρόφιμο ως αγαθό γίνεται ευκαιρία πλουτισμού για τους καπιταλιστές. Αποκόμισες πολύτιμη πείρα με βάση την οποία μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιος είναι ο υπαίτιος των δικών μας προβλημάτων.
ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί αυτούς τους συναδέλφους να μετατρέψουν την πείρα τους σε διεκδίκηση και να μπουν στον δρόμο του αγώνα ενώνοντας την φωνή τους με την υπόλοιπη εργατική τάξη έτσι ώστε να ακουστούν τα δίκαια αιτήματά μας.       
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ στις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ του σωματείου μας:
  • Κυριακή 14 Ιουνίου, 10.30π.μ. στα γραφεία του, Αγίας Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως.
  •  Κυριακή 14 Ιουνίου, 6.30μ.μ. στο θεατράκι της Παλατιανής, Ανδρέα Παπανδρέου & Ισιδώρας, Ίλιον.
  • Κυριακή 21 Ιουνίου,  στις  7.00μ.μ., στο γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Αλίμου, Κουμουνδούρου 92-96, Αλιμος (πλησίον ΜΕΤΡΟ Αλίμου) . 
Κατεβάστε την ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου