ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλληλων Ν. Θεσ/νίκης:ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Συνάδελφοι, 

Σε αυτήν την περίοδο, εν καιρώ πανδημίας, η εργοδοσία και η κυβέρνηση βρήκαν ευκαιρία να εξαπολύσουν γενικευμένη επίθεση σε κάθε μας δικαίωμα.
Οι επιθέσεις αφορούν παρανομίες, αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ χτύπημα σε κατακτήσεις χρόνων, όπως το ζήτημα της εκ περιτροπής απασχόληση για μέχρι και το 50% των εργαζόμενων για επιχειρήσεις που πλήττονται οι τζίροι τους. 
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση βάζει χέρι στα δικαιώματά μας, μπουκώνει με εκατομμύρια τους επιχειρηματίες που μέχρι πριν λίγο καιρό έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κερδοφορία. Λες και είχαν ανάγκη,

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, το σύνθημα είναι ένα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.
Δεν θα επιτρέψουμε να πάμε σαν πρόβατα στην σφαγή για τα κέρδη των επιχειρηματιών.

Σας καλούμε να καταγγείλετε επώνυμα, ή ανώνυμα κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία είτε απαντώντας στο παρόν email, είτε στα τηλέφωνα: 6987697179 , 6986075810 , 6977773341 , 6971629581 .

Να επισκέπτεστε την σελίδα του σωματείου http://emporoupallilos.blogspot.com/

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
 
 To Δ.Σ. της Ένωσης Εμποροϋπαλληλων Ν. Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου