--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ----ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλληλων Ν. Θεσ/νίκης:ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Συνάδελφοι, 

Σε αυτήν την περίοδο, εν καιρώ πανδημίας, η εργοδοσία και η κυβέρνηση βρήκαν ευκαιρία να εξαπολύσουν γενικευμένη επίθεση σε κάθε μας δικαίωμα.
Οι επιθέσεις αφορούν παρανομίες, αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ χτύπημα σε κατακτήσεις χρόνων, όπως το ζήτημα της εκ περιτροπής απασχόληση για μέχρι και το 50% των εργαζόμενων για επιχειρήσεις που πλήττονται οι τζίροι τους. 
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση βάζει χέρι στα δικαιώματά μας, μπουκώνει με εκατομμύρια τους επιχειρηματίες που μέχρι πριν λίγο καιρό έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κερδοφορία. Λες και είχαν ανάγκη,

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, το σύνθημα είναι ένα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.
Δεν θα επιτρέψουμε να πάμε σαν πρόβατα στην σφαγή για τα κέρδη των επιχειρηματιών.

Σας καλούμε να καταγγείλετε επώνυμα, ή ανώνυμα κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία είτε απαντώντας στο παρόν email, είτε στα τηλέφωνα: 6987697179 , 6986075810 , 6977773341 , 6971629581 .

Να επισκέπτεστε την σελίδα του σωματείου http://emporoupallilos.blogspot.com/

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
 
 To Δ.Σ. της Ένωσης Εμποροϋπαλληλων Ν. Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου