-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΜΕ:Τα νέα χαράτσια των τραπεζών επιβαρύνουν το λαϊκό εισόδημα

Να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση του λαού για τις τραπεζικές συναλλαγές, απαιτεί το ΠΑΜΕ, με αφορμή την επιβολή των νέων χαρατσιών επί των τραπεζικών συναλλαγών.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
«Στα ήδη επιβαρυμένα νοικοκυριά από τη φοροληστεία και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ,
οι ελληνικές τράπεζες έρχονται να επιβάλουν νέα χαράτσια, νέα βάρη προκειμένου να βελτιώσουν την κερδοφορία τους. Οι χρεώσεις που επιβάλλουν προκειμένου να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, τα λαϊκά στρώματα τα νέα μέσα, τα ΑΤΜ, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αυξάνουν σε όλες τις τράπεζες κάθε μήνα και πιο πολύ.
Οι τράπεζες βρήκαν νέο πεδίο κερδοφορίας με τη στήριξη των προηγούμενων κυβερνήσεων και βέβαια με τη σημερινή της ΝΔ.
Οι προμήθειες που παίρνουν οι τραπεζίτες αφορούν κάθε είδους συναλλαγή. Πλέον για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει την κάρτα του για οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή, που έχει γίνει ουσιαστικά υποχρεωτική, πληρώνει. Χαράτσι πάνω στο χαράτσι. Καλείσαι να πληρώσεις για να κάνεις ανάληψη από τα ΑΤΜ, καλείσαι να πληρώσεις για να κάνεις ερώτηση υπολοίπου του λογαριασμού σου, για να επανεκδόσεις ή να ανανεώσεις τη χρεωστική σου κάρτα ή για να εκτυπώσεις την κίνηση του λογαριασμού σου.
Φτάνει πια! Η ληστεία των τραπεζών ξεπερνά κάθε όριο!
Δεν αρκούνται στην καταλήστευση της λαϊκής κατοικίας με τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που διενεργούν. Θέλουν παραπάνω. Τα θέλουν όλα. Το παραμύθι τους ότι η ψηφιοποίηση της εργασίας και η ηλεκτρονική τραπεζική θα χαμηλώσει τάχα τα κόστη των πελατών τους “…αφού πλέον δεν θα χρειάζονται τόσοι τραπεζοϋπάλληλοι για να απασχολούνται”, τελείωσε. Τώρα λένε πως επιβάλλονται αυτά τα χαράτσια λόγω των επενδύσεων που έχουν κάνει οι τράπεζες για να στραφούν στα εναλλακτικά δίκτυα! Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή. Και απολύονται οι εργαζόμενοι των τραπεζών και πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι την ψηφιοποίησή τους!
Απαιτούμε καμία επιβάρυνση του λαού για τις τραπεζικές συναλλαγές! Όχι άλλα χαράτσια στις πλάτες του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου