ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ-Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών: Συνεχίζουμε τον αγώνα

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη - Καμία οικογένεια στο δρόμο», τονίζει η Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Επιτροπή είναι τα εξής: 2310-2331346970-0633132310-529907.
Στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών. Ήδη ξεκίνησε ο νέος γύρος πλειστηριασμών που αφορούν και στη λαϊκή στέγη, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει τις τράπεζες με κάθε τρόπο, παρέχοντας ακόμα και εγγύηση του Δημοσίου για να αγοραστούν τα προβληματικά δάνεια από ξένα funds. Με αυτόν τον τρόπο ΚΑΙ κλιμακώνουν τους εκβιασμούς για να πληρωθούν τα δάνεια ΚΑΙ διαβεβαιώνουν τους "επενδυτές" ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους ΚΑΙ απαλλάσσουν τις τράπεζες από τον μπελά της είσπραξης.
Πρόκειται για την προίκα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους τραπεζίτες και τα άλλα αρπακτικά του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που για τη ΝΔ αποτελεί έτσι κι αλλιώς την πρώτη γραμμή της πολιτικής της, ώστε να δώσει επιπλέον φόρα στα κέρδη και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι οι στρατηγικές συγκλίσεις που μοιράζονται οι πρώην και οι τωρινοί για να σκάψουν από κοινού με την ΕΕ ακόμη βαθύτερο λάκκο για τους εργαζόμενους και το λαό.
Πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, να εμποδίσουμε τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, να αποτρέψουμε διακοπές ρεύματος, κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Το επόμενο διάστημα στρέφουμε την προσοχή μας στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ερχόμαστε σε επαφή με τους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, τους στηρίζουμε και τους οργανώνουμε.
Να δώσουμε χέρι βοήθειας σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που το χρειάζεται, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το σύνολο των αντιλαϊκών σχεδιασμών της κυβέρνησης και των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Να συσπειρώσουμε κόσμο στον αγώνα για κάλυψη των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Ήδη, από το προηγούμενο διάστημα, η δράση μας έχει φέρει αποτελέσματα με πλειστηριασμούς που αποτράπηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Καμία οικογένεια στο δρόμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου