ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΜΕ:Καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση της κυβέρνησης στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση


«Καταγγέλλουμε τη βίαιη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στην Αντιιμπεριαλιστική Κινητοποίηση στην Αθήνα», τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση και σημειώνει:
«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά,
κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στη σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση.
Όμως η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου.
Περιμένουμε το λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον "αιματοβαμμένο" Πρόεδρο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου