--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς της επιχείρησης «ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΑΕ»


ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο
Τηλ.2310 268-673
     Email: enosiemporiothess@gmail.com
                                                      http://emporoupallilos.blogspot.gr/
  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς της επιχείρησης «ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΑΕ», ενάντια σε μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, καθώς και την απόλυση εκλεγμένης συνδικαλίστριας του Σωματείου.
Ο εργοδότης, ενοχλημένος από τις παρεμβάσεις της συναδέλφου για την τήρηση του νόμιμου ωραρίου, την καταβολή των υπερωριών και την καταβολή επιδομάτων με τελευταίο αυτό
του δώρου Πάσχα,  δεν δίστασε να βρίσει τους εκλεγμένους συνδικαλιστές που βρέθηκαν στο χώρο προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής επιστροφή της συναδέλφου στην εργασία της μετά από αναρρωτική άδεια, η οποία απειλήθηκε για απόλυση αρκετές φορές, φτάνοντας ακόμα και σε απειλή για χρήση όπλου, ενώ έδωσε εντολή σε δύο ανθρώπους του να απωθήσουν από το χώρο τους αντιπροσώπους του σωματείου. Έπειτα από αυτό το περιστατικό κοινοποιήθηκε στην συνδικαλίστρια η απόλυση της με δικαστικό επιμελητή.
Δεν είναι τυχαίο πως το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, όπως οι μπράβοι που προσέλαβε η εργοδοσία της MARKET ΙΝ, ενάντια σε συναδέλφους στα Γιάννενα. Οι τραμπουκικές επιθέσεις έρχονται να συμπληρώσουν την καταστολή ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δείχνοντας πως η εργοδοσία, μαζί με την εκάστοτε κυβέρνηση λυσσάει κατά των ταξικών σωματείων, θέλει με νύχια και με δόντια να τσακίσει το εργατικό κίνημα. Τζάμπα κόπος! Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν πως με τέτοιες «παλικαριές» θα ξεμπλέξουν από όσους παλεύουν στους χώρους δουλειάς για ζωή και δουλειά σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.
Καλούμε τους συναδέλφους στην εταιρεία «ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΑΕ», καθώς και κάθε εργαζόμενο να δώσει την απάντησή του σε τέτοια φαινόμενα με το να δυναμώσει τα ταξικά σωματεία, να οργανώσει την πάλη του.
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης απαιτεί την άμεση ανάκληση της παράνομης και άκυρης απόλυσης της συναδέλφισσας συνδικαλίστριας και την επιστροφή στην εργασία της χωρίς απειλές και τραμπουκισμούς.
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου