ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης:Όλοι στην Απεργία 30 Μάη.Συγκέντρωση Άγ.Βενιζέλου, 10 το πρωί




Συνάδελφε, συναδέλφισσα
           


Το σωματείο σου, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης σε καλεί να δώσεις την απάντηση που αρμόζει στην ζωή που σου έχουν ετοιμάσει κυβέρνηση-ΕΕ-εργοδότες, να κάνεις πέρα φόβους και ενδοιασμούς, στις 30 Μάη να απεργήσεις!


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

            Έχουμε μαζέψει όλοι μας μπόλικη πείρα από το τί σημαίνει «ανάπτυξη», όπως την οραματίζονται η κυβέρνηση, η ΕΕ, τα αφεντικά μας. Όλη μας η ζωή θυσιάζεται στο βωμό αυτής της ανάπτυξης, κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα γεννιέται από αυτήν ,γιατί σε αυτό το σύστημα, ανάπτυξη σημαίνει περισσότερα κέρδη για τις επιχειρήσεις, όξυνση του ανταγωνισμού μεταξύ τους, μεταξύ κρατών, και ιμπεριαλιστικών οργανισμών.


            Μη συνηθίζεις στη δουλεία χωρίς δικαιώματα, στη μίζερη ζωή, επειδή
«υπάρχουν και χειρότερα». Τα χειρότερα πάντα θα έρχονται αν δεν βάλουμε τείχος απέναντι στους σχεδιασμούς των εργοδοτών, και της κυβέρνησής τους. Άλλωστε πόσο χειρότερα να περιμένουμε από την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας; Από τη ζωή με μισθούς 300-400 €; Από τη δουλειά με ρυθμούς γαλέρας, με κυνήγι στόχων, με εξαντλητικούς ρυθμούς;


            Η επίθεση στα δικαιώματά μας είναι παντού σε κάθε πτυχή της ζωή μας. Η ίδια πολιτική που μας αφαιρεί κάθε δικαίωμα στο χώρο εργασίας, ευθύνεται και για την αιματηρή φοροληστεία, για τη σταθερή υποβάθμιση της ζωής μας. Για το κέρδος πλημμύρισε η μισή Θεσσαλονίκη με μισή μέρα βροχής. Για το κέρδος τα παιδιά μας δεν χωράνε στους παιδικούς σταθμούς. Για το κέρδος τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, φοβόμαστε να αρρωστήσουμε. Για το κέρδος υποβαθμίζουν τον ΟΑΣΘ, κάνουν κόλαση την μετακίνηση χιλιάδων εργαζόμενων, ανέργων, φοιτητών.


            Δεν έχουμε τίποτα άλλο να περιμένουμε. Δένουν τη χώρα μας σφιχτά μέσα από το ΝΑΤΟ, σε σφαγές λαών, σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι και η χώρα μας παίρνει ενεργά μέρος στην χάραξη νέων συνόρων με το αίμα των λαών. Στη Συρία εκατομμύρια πρόσφυγες, στην Παλαιστίνη νεκρά μωρά, όλα για το ποίος θα προλάβει να φτάσει πιο γρήγορα στην «ανάπτυξη».
           

Οι εργαζόμενοι έχουμε την δύναμη να παλέψουμε, να σταματήσουμε τη βάρβαρη πολιτική που μας θέλει δούλους. Δεν θα αφήσουμε τις τύχες μας στους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, που από τη μια λένε πως οι απεργίες είναι ξεπερασμένες, και από την άλλη λερώνουν το κατακτημένο με αιματηρούς αγώνες δικαίωμα σε αυτήν, για να τραβήξουν τους εργαζόμενους να παλέψουν για το «Εθνικό σχέδιο ανάπτυξης», για την ανάπτυξη των αφεντικών μας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.


Απαιτούμε

• Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές.
• Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.
• Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ, κανένας κάτω από τα 751 ευρώ.
• Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας
• Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας
• Κάτω οι φόροι - να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο
• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας


ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ
10:00ΠΜ, ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου