ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πορεία Ειρήνης της ΕΔΥΕΘ αύριο Κυριακή 13 Μάη,στις 10 το πρωί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ της ΕΔΥΕΘ 2018

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ!

Η ΕΔΥΕΘ οργανώνει τη φετινή Πορεία Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 13 Μάη, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης
της ΕΕΔΥΕ, με αφετηρία στις 10πμ στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ» στο Βότση Καλαμαριάς και κατάληξη στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πορείας Ειρήνης περιλαμβάνει:
·         10πμ συγκέντρωση μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου «ΝΤΑΛΙΠΗ» (επί της οδού Εθνικής Αντίστασης στο Βότση) και εκκίνηση της Πορείας.
·         11пм – στάση μπροστά στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού (επί της Λεωφ. Στρατού) και εκφώνηση της ομιλίας της Πορείας Ειρήνης.
·         13μμ – κατάληξη μπροστά στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη (στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου), έγκριση ψηφίσματος και κατάθεση στεφάνων

Η Πορεία θα κινηθεί μέσω των οδών: Εθνικής Αντίστασης, Βασ. Όλγας, Βασ, Γεωργίου, Ναπολέοντος Ζέρβα, Λεωφόρου Στρατού, Τσιμισκή και Βενιζέλου)

Στη «γειτονιά μας», μετά την πρόσφατη πυραυλική επίθεση των δυνάμεων των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία, μετά από την απόφαση του προέδρου Τραμπ να βγουν οι ΗΠΑ από τη Πυρηνική Συμφωνία με το Ιράν, μετά από τις επικίνδυνες κινήσεις του Ισραήλ να κηρύξει επιστράτευση και τις απειλές, που εκτοξεύει ασταμάτητα κατά του Ιράν τα «τύμπανα» ενός νέου, γενικευμένου πολέμου ακούγονται πλέον εκκωφαντικά.
 
Το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος έχουν μετατραπεί σε θάλασσες συγκέντρωσης τεράστιων ναυτικών στρατιωτικών δυνάμεων. Στα Βαλκάνια και την Αν. Μεσόγειο «κονταροχτυπιούνται» ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με τη Ρωσία και την Κίνα, για να εξασφαλίσει ο καθένας καλύτερες θέσεις και μεγαλύτερα κέρδη για τους δικούς μονοπωλιακούς ομίλους. Προωθείται ταχύτατα η ΝΑΤΟποίηση ολόκληρης της περιοχής των Βαλκανίων.

Αυξάνει επικίνδυνα η τουρκική επιθετικότητα ενάντια στην Ελλάδα σε στεριά και θάλασσα, καθώς επίσης κι ενάντια στην Κύπρο. Οι συνεχόμενες παραβιάσεις του θαλάσσιου και εναέριου χώρου, οι αμφισβητήσεις της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά και νησίδες, η ανοικτή αμφισβήτηση των Διεθνών Συμφωνιών, που καθαρίζουν τα σύνορα των χωρών της περιοχής, η σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι επανειλημμένοι εμβολισμοί ελληνικών στρατιωτικών πλοίων και πολλά άλλα, δημιουργούν ένα πολύ επικίνδυνο κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Με τη διαχρονική ευθύνη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σήμερα σε μία απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση, σε ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς και χώρες. Για την περιβόητη «στρατηγική αναβάθμιση» της χώρας και την προώθηση των συμφερόντων των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, κόντρα στα αντίστοιχα συμφέροντα της τουρκικής αστικής τάξης και όχι μόνο, τίθεται σε κίνδυνο το ειρηνικό μέλλον του λαού και της νεολαίας μας.

Είναι βαριές οι ευθύνες της κυβέρνησης και όλων των άλλων δυνάμεων, που εφησυχάζουν το λαό και τη νεολαία μας για τους κινδύνους, που δημιουργούνται! Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τον κάθε άνθρωπο καλής θέλησης σε συσπείρωση και αγώνα.

Κανεις εφησυχασμος – κανενας εφησυχασμενος!
Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός. Όλοι στο δρόμο. Ο λαός και η νεολαία μας
δεν πρέπει να πληρώσουν τις στοχεύσεις, τις επιδιώξεις και
τα κέρδη της ελληνικής άρχουσας τάξης.

Χρειάζεται τώρα όλοι να μπούμε στη μαζική δράση, να απαιτήσουμε:
Ø  Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.
Ø  Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις Ευρω-ΝΑΤΟϊκές αποστολές στο εξωτερικό.
Ø  Καμιά αλλαγή των συνόρων και των Διεθνών Συνθηκών, που τα καθορίζουν.
Ø  Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
Ø  Να κλείσει η Βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες Βάσεις και Στρατηγεία.
Ø  Να κλείσει το ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR, που εδρεύει στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού.
Ø  Να βγει η χώρα μας από τις συμμαχίες των δολοφόνων - ΝΑΤΟ και ΕΕ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Θεσσαλονίκη
8 Μάη 2018Η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου