ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης:Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

                                           

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν στο σωματείο, οι καταγγελίες συναδέλφων για προσπάθεια τρομοκράτησης τους από την εργοδοσία, για απειλές και εκφοβισμό. Ιδιαίτερα στον κλάδο μας, η κατάσταση είναι πιο εκρηκτική τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς super market και μεγάλες εμπορικές αλυσίδες αξιοποιούν το νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για ανοιχτά καταστήματα από τον Μάη ως τον Οκτώβρη. 

Σε αυτό το πλαίσιο, γνωστή εμπορική αλυσίδα προσπάθησε να απολύσει
εργαζόμενη λόγω συμμετοχής της, στην απεργία για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας. Η άμεση παρέμβαση του σωματείου μας φρέναρε τις διαθέσεις και τους σχεδιασμούς της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να οργανωθούν στο σωματείο τους, να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους! 
Κάθε εμποροϋπάλληλος, από το πιο μικρό εμπορομάγαζο ως τα super market και τα εμπορικά κέντρα, να κάνει το βήμα, να σπάσει το φόβο!
Να παλέψουμε ενάντια στην ενιαία επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ! 
Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας, για υπογραφή συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς μας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη!
Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου