-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης:Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

                                           

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν στο σωματείο, οι καταγγελίες συναδέλφων για προσπάθεια τρομοκράτησης τους από την εργοδοσία, για απειλές και εκφοβισμό. Ιδιαίτερα στον κλάδο μας, η κατάσταση είναι πιο εκρηκτική τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς super market και μεγάλες εμπορικές αλυσίδες αξιοποιούν το νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για ανοιχτά καταστήματα από τον Μάη ως τον Οκτώβρη. 

Σε αυτό το πλαίσιο, γνωστή εμπορική αλυσίδα προσπάθησε να απολύσει
εργαζόμενη λόγω συμμετοχής της, στην απεργία για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας. Η άμεση παρέμβαση του σωματείου μας φρέναρε τις διαθέσεις και τους σχεδιασμούς της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να οργανωθούν στο σωματείο τους, να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους! 
Κάθε εμποροϋπάλληλος, από το πιο μικρό εμπορομάγαζο ως τα super market και τα εμπορικά κέντρα, να κάνει το βήμα, να σπάσει το φόβο!
Να παλέψουμε ενάντια στην ενιαία επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ! 
Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας, για υπογραφή συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς μας.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 30 Μάη!
Σπάμε στην πράξη την εργοδοτική τρομοκρατία! Δε θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου