ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

WEB RADIO ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Δείτε σε βίντεο -με ελληνικούς υπότιτλους- τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Web Radio του ΠΑΜΕ ο Μπασίμ Ταμίμι, πατέρας της Αχέντ Ταμίμι, για τη δίκη της κόρης του, την κατάσταση στην Παλαιστίνη και στο χωριό τους, Ναμπί Σάλεχ, αλλά και το μήνυμά του προς τους εργαζόμενους και το λαό της Ελλάδας που συμπαραστέκεται στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Επίσης, η συνέντευξη του Πρέσβη της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, για τις εξελίξεις και την κατάσταση στην Παλαιστίνη
μετά την κίνηση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
https://www.youtube.com/watch?v=kBeJNf5q2Rc
Ολόκληρη την εκπομπή της Γραμματείας Διεθνών του ΠΑΜΕ, αφιερωμένη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

https://d2s7ui8wxq1tmp.cloudfront.net/2017-2018/diethni/martios/diethni27-3-2018.mp3

1 σχόλιο:


  1. Ένας Ισραηλινός και ένας Παλαιστίνιος χαστούκισαν έναν στρατιωτικό. Μαντέψτε: ποιος είναι ακόμα στη φυλακή;
    Μια υπενθύμιση ότι οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι που διαπράττουν το ίδιο έγκλημα αντιμετωπίζουν ριζικά διαφορετικές συνέπειες.

    Η Άχεντ, η 17χρονη Παλαιστίνια από το Νάμπι Σάλεχ, η οποία συνελήφθη από τους Ισραηλινούς επειδή χαστούκισε στο πρόσωπο έναν από τους στρατιώτες, στα τέλη του περασμένου χρόνου, είχε περάσει ήδη τρεις μήνες στη φυλακή – επανειλημμένα οι στρατοδίκες αρνήθηκαν να την αποφυλακίσουν με εγγύηση, γιατί έκριναν ότι ήταν επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.
    ...
    Ηταν προς το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας για την Ναριμάσν Ταμίμι, τη μητέρα της Άχεντ, που είχε συλληφθεί μαζί της, όταν η Ισραηλινή ακτιβίστρια Γιαφάτ Ντόρον, σηκώθηκε και χαστούκισε τον ένστολο εισαγγελέα – έναν στρατιωτικό – όπως ακριβώς είχε κάνει και η Άχεντ.

    Η Ντόρον συνελήφθη γρήγορα – γρήγορα.
    ..
    Ο δικαστής διαφώνησε και έδωσε εντολή να απελευθερωθεί η Ντόρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή