ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής για παράταση των εκλογών
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ 14:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΗ 12:00-20:00
   ΤΡΙΤΗ  13 ΜΑΡΤΗ 14:00-17:00 στο εμπορικό κέντρο COSMOS
 Έχουμε απαραίτητα μαζί μας 1. βιβλιάριο ασθενείας 2. αστυνομική ταυτότητα

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
στο Ε.Κ.Θ, στα γραφεία του σωματείου στον 5 όροφο
Συναδέλφισσα, συνάδελφε, νέες και νέοι, εργαζόμενες μητέρες,
απλήρωτοι εμποροϋπάλληλοι, άνεργες και άνεργοι του κλάδου,

Ενισχύουμε το σωματείο μας, την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης για να μπορούμε από καλύτερη θέση να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματα μας, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας.
Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων έχοντας τα αιτήματα μας:
Ø Υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς μας
Ø Σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς διαχωρισμούς σε παλιούς και νέους εργαζόμενους
Ø Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας
Ø Κατάργηση της μερικής απασχόλησης, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς
Ø Κανένας εργαζόμενος να μην αμείβεται κάτω από τα 751 ευρώ.Κυβέρνηση, ΕΕ και κεφάλαιο (ΣΕΒ, ΣΕΛΠΕ, μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι) έχουν συμφωνήσει για την επέκταση και το βάθεμα του εργασιακού μεσαίωνα μέχρι… επ’ αόριστον. Είναι χαρακτηριστική η κατάσταση και σε μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου που έχουν επιβάλλει τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, το διαχωρισμό των εργαζομένων με βάση την ηλικία, τους μισθούς πείνας, τις απλήρωτες ώρες δουλειάς και τα κομμένα ρεπό. Θέλουν για την ανάπτυξη τους και τα κέρδη τους να δουλεύουμε Κυριακές, «Μαύρες Παρασκευές- Λευκές και Κόκκινες Νύχτες»

Θέλουν εργαζόμενους με 300 και 400 ευρώ, πολυμηχανήματα, να δουλεύουν 7 μέρες τη εβδομάδα, όσο και όποτε έχουν ανάγκη.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ..............ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ζωή των εμποροϋπαλλήλων και των παιδιών τους δε μπορεί να εξαρτάται από τα γούστα κάθε επιχείρησης. Δεν μπορούμε να εργαζόμαστε όπως και όσο θέλει η εργοδοσία, υπό από το φόβο της απόλυσης, της αξιολόγησης και της επίπληξης. ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ.

Η επιλογή μας είναι να περάσουμε στην αντεπίθεση οργανωμένα και συλλογικά. Να δυναμώσουμε και να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας, να συγκροτήσουμε επιτροπές αγώνα σε κάθε κατάστημα. Κανένας να μην είναι μόνος του απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας .

Παλεύουμε για υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Για να μπορούμε να έχουμε ένα ελάχιστο δίχτυ προστασίας απέναντι στις ορέξεις της εργοδοσίας και του κλάδου μας
Δεν μπορούμε να περιμένουμε σωτήρες ή να συμβιβαστούμε με μερεμέτια και ψίχουλα. Κάθε χώρος δουλειάς πρέπει να γίνει ορμητήριο αγώνα, να παλεύουμε οργανωμένα με τα αιτήματα μας για τα μικρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σε βάρος των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που να μη χρωστάει σε τράπεζα, εφορία, Δήμο. Οργανώνουμε τώρα αποφασιστικά την πάλη μας με δράσεις που θα πιέσουν την κυβέρνηση, αλλά θα υψώσουν και τείχος προστασίας για τις λαϊκές οικογένειες.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
Ψηφίζουμε μαζικά για σωματείο πιο δυνατό, ικανό να παρεμβαίνει στον κλάδο για να εκφράζονται αποφασιστικά τα συμφέροντα των εργαζομένων στο εμπόριο, να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου