ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ENA BINTEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ

Η Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα μετέφρασε και διένειμε ένα δίλεπτο βιντεάκι, που εξιστορεί συνοπτικά την περίπτωση της 17χρονης Άχεντ Ταμίμι, που δεν έζησε ούτε μία ανέμελη μέρα σαν παιδί, εξαιτίας της κατοχής από το κράτος του Ισραήλ.
Περιγράφεται σύντομα η εισβολή των ισραηλινών στρατιωτών στο σπίτι της, η κατάσχεση εδαφών από τους εποίκους, οι δολοφονίες και τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι συγγενείς της, η σύλληψή της, η φυλάκιση και η δίκη της από το ισραηλινό κράτος, τη στιγμή που ισραηλινοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι
ζητούν τη σκληρή και παραδειγματική της τιμωρία.
Το βίντεο τελειώνει με το μήνυμα: “φανταστείτε αν ήταν το δικό σας παιδί, πώς θα αντιδρούσατε;”, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την ελληνική γνώμη και να τη φέρει στη δραματική θέση των Παλαιστίνιων, για να νιώσουν τη φρικτή κατάσταση που περνάνε σε καθημερινή βάση.
Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ένα παλιότερο βίντεο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, που δίνει το γενικότερο πλαίσιο της κατάστασης στην Παλαιστίνη, με τα εκατοντάδες φυλακισμένα παιδιά, τα στρατοδικεία του ισραηλινού κράτους με τη βιομηχανία παραγωγής καταδικαστικών αποφάσεων, αλλά και τις εγκληματικές ευθύνες των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και της αμέριστης συμβολής-συνενοχής από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου