--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

9 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μια σειρά κεντρικές δραστηριότητες προχωρούν οι ταξικές δυνάμεις στην Θεσσαλονίκη ενόψει του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη στις 18.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Σε αυτό το πλαίσιο έχουν προγραμματιστεί:
- Σάββατο 4 Νοέμβρη: Περιοδεία στη λαϊκή αγορά στη Βούλγαρη (σημείο συνάντησης Βούλγαρη με Μακεδονίας στις 10 π.μ.).
- Σάββατο 4 Νοέμβρη: Περιοδεία στη λαϊκή αγορά στην Ξηροκρήνη (σημείο συνάντησης πλατεία Γαλοπούλου, Κολωνιάρη απέναντι από την εκκλησία Αγ. Νικολάου στις 10 π.μ.).
- Δευτέρα 6 Νοέμβρη: Συγκεντρώσεις προπαγάνδισης του συλλαλητηρίου στις εισόδους της ΒΙΠΕ Σίνδου στις 5 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου