--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Μαχητική κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της "MARKET IN" στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της επιχείρησης "Καρυπίδης" καταγγέλλοντας την κλιμάκωση της τρομοκρατίας από την εργοδοσία της "MARKET IN" και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σε βάρος των εργαζομένων που εδώ και δύο σχεδόν χρόνια διεκδικούν τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους.
Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τη μανία των δυνάμεων καταστολής που εκτελώντας για μια ακόμα φορά τις εντολές της εργοδοσίας των "MARKET IN" προχώρησαν σε νέες συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζόμενων της "Καρυπίδης" στα Γιάννενα.
Με συνθήματα όπως "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη", "Μας τρομοκρατούν για να υποταχθούμε, με μέτωπο κι αγώνα θα αντισταθούμε", οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω μέχρι να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας τους. Κάλεσαν κάθε εργαζόμενο να συμπαραταχθεί στο πλευρό τους και απαίτησαν: Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι. Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου