--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ «MARKET IN»


    Μαχητική κινητοποίηση έξω από το πρώην κατάστημα «Καρυπίδης», στην οδό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί κάτω από τη νέα ιδιοκτησία της «MARNKET I» πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων «ΚΑΡΥΠΙΔΗ» , απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.
    Θυμίζουμε ότι η «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» με μεταβίβαση της επιχείρησης κάτω από το τραπέζι προσπαθεί να ξεφορτωθεί παλιούς εργαζόμενους με δικαιώματα και να τους αντικαταστήσει με νέους, φθηνούς και αναλώσιμους.
Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στη γύρω περιοχή προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου