--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Π.Α.ΜΕ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, που αποφάσισαν τα σωματεία της Αττικής που συμμετείχαν σε σύσκεψη το Σάββατο 18 Νοέμβρη στην Ελευσίνα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες κατοίκους από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία των σωματείων διένειμε στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας τρόφιμα, κουβέρτες, ρούχα στους πληγέντες της περιοχής. Μαζί τους η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας με επικεφαλής τον Μπάμπη Θεοδώρου.
Η συμπαράσταση των εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου εκφράστηκε και με την παροχή του γάλακτος που δικαιούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μια μέρα πριν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πήγε στα σπίτια των πληγέντων μοιράζοντας τρόφιμα που δεν χρειάζονται επεξεργασία με νερό (όπως κονσέρβες και φρυγανιές). Παράλληλα, η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται και τα είδη που προσφέρουν εργαζόμενοι και σωματεία μαζεύονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Ελευσίνας.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 21 Νοέμβρη, στις 3.30 μ.μ. με παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Πούλμαν αναχωρούν στις 2.30 μ.μ. από το Δημοτικό Πάρκινγκ Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου