ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Π.Α.ΜΕ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, που αποφάσισαν τα σωματεία της Αττικής που συμμετείχαν σε σύσκεψη το Σάββατο 18 Νοέμβρη στην Ελευσίνα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες κατοίκους από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία των σωματείων διένειμε στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας τρόφιμα, κουβέρτες, ρούχα στους πληγέντες της περιοχής. Μαζί τους η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας με επικεφαλής τον Μπάμπη Θεοδώρου.
Η συμπαράσταση των εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου εκφράστηκε και με την παροχή του γάλακτος που δικαιούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μια μέρα πριν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πήγε στα σπίτια των πληγέντων μοιράζοντας τρόφιμα που δεν χρειάζονται επεξεργασία με νερό (όπως κονσέρβες και φρυγανιές). Παράλληλα, η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται και τα είδη που προσφέρουν εργαζόμενοι και σωματεία μαζεύονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Ελευσίνας.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 21 Νοέμβρη, στις 3.30 μ.μ. με παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Πούλμαν αναχωρούν στις 2.30 μ.μ. από το Δημοτικό Πάρκινγκ Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου