--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Π.Α.ΜΕ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, που αποφάσισαν τα σωματεία της Αττικής που συμμετείχαν σε σύσκεψη το Σάββατο 18 Νοέμβρη στην Ελευσίνα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες κατοίκους από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία των σωματείων διένειμε στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας τρόφιμα, κουβέρτες, ρούχα στους πληγέντες της περιοχής. Μαζί τους η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας με επικεφαλής τον Μπάμπη Θεοδώρου.
Η συμπαράσταση των εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου εκφράστηκε και με την παροχή του γάλακτος που δικαιούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μια μέρα πριν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πήγε στα σπίτια των πληγέντων μοιράζοντας τρόφιμα που δεν χρειάζονται επεξεργασία με νερό (όπως κονσέρβες και φρυγανιές). Παράλληλα, η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται και τα είδη που προσφέρουν εργαζόμενοι και σωματεία μαζεύονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Ελευσίνας.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 21 Νοέμβρη, στις 3.30 μ.μ. με παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Πούλμαν αναχωρούν στις 2.30 μ.μ. από το Δημοτικό Πάρκινγκ Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου