--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κυνηγάνε εργάτες που παλεύουν για το ψωμί τους.
    Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες μηνύσεις από τη «Market IN» σε εργαζόμενους των σ/μ « Καρυπίδη» στα Γιάννενα και τις συλλήψεις ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους.
    Μπροστά στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στα σ/μ Καρυπίδης, που για σχεδόν 2 χρόνια τώρα διεκδικούν τους μισθούς και τις θέσεις εργασίας τους , η απάντηση της εργοδοσίας και του κράτους είναι καταστολή και τρομοκρατία.
    Δεν έχουν καταφέρει να φοβίσουν τους εργαζόμενους που μαζί με το Πανελλαδικό τους Σωματείο συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τα δικαιώματα τους. Δεν θα το καταφέρουν ούτε τώρα.
    Καλούμε κάθε εργαζόμενο, τίμιο αγωνιστή να βγάλει συμπεράσματα. Για τα αφεντικά και το πολιτικό τους προσωπικό οι αγώνες των εργαζομένων για μεροκάματο και αξιοπρεπή ζωή είναι κολάσιμες πράξεις και διώκονται.
    Να δώσουμε την απάντηση μας μπροστά και στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση με απεργιακό ξεσηκωμό.
Απαιτούμε:
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον Καρυπίδη, να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Το Δ.Σ


Γλέντι αλληλεγγύης στα «MARKET IN» για την επαναπρόσληψη εργαζόμενων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου