ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κυνηγάνε εργάτες που παλεύουν για το ψωμί τους.
    Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες μηνύσεις από τη «Market IN» σε εργαζόμενους των σ/μ « Καρυπίδη» στα Γιάννενα και τις συλλήψεις ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους.
    Μπροστά στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στα σ/μ Καρυπίδης, που για σχεδόν 2 χρόνια τώρα διεκδικούν τους μισθούς και τις θέσεις εργασίας τους , η απάντηση της εργοδοσίας και του κράτους είναι καταστολή και τρομοκρατία.
    Δεν έχουν καταφέρει να φοβίσουν τους εργαζόμενους που μαζί με το Πανελλαδικό τους Σωματείο συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τα δικαιώματα τους. Δεν θα το καταφέρουν ούτε τώρα.
    Καλούμε κάθε εργαζόμενο, τίμιο αγωνιστή να βγάλει συμπεράσματα. Για τα αφεντικά και το πολιτικό τους προσωπικό οι αγώνες των εργαζομένων για μεροκάματο και αξιοπρεπή ζωή είναι κολάσιμες πράξεις και διώκονται.
    Να δώσουμε την απάντηση μας μπροστά και στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση με απεργιακό ξεσηκωμό.
Απαιτούμε:
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον Καρυπίδη, να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Το Δ.Σ


Γλέντι αλληλεγγύης στα «MARKET IN» για την επαναπρόσληψη εργαζόμενων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου