ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Φάκελος Ασφαλιστικό»:Συζήτηση για το ασφαλιστικό και τις νέες μειώσεις στις συντάξεις (VIDEO)
Οι νέες μειώσεις στις συντάξεις και οι πραγματικοί λόγοι των αλλεπάλληλων σκληρών μέτρων στο ασφαλιστικό είναι στο επίκεντρο της συζήτησης με τα στελέχη του ΠΑΜΕ Θωμά Κακαβά και Θανάση Γκώγκο.
Επισημαίνεται ότι αντασφαλιστικές αλλαγές γίνονται σε όλες της χώρες μέλη της ΕΕ με σκοπό να απαλλαγούν κράτος και εργοδοσία από το αποκαλούμενο μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος.
Για το 2014 μειώθηκε η κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων κατά 2 δισ ευρώ με σκοπό το κράτος να χρηματοδοτήσει το κεφάλαιο και από τον Ιούλη μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις κατά 5,2% μεσοσταθμικά.
Από το 2015 το κράτος θα εγγυάται κύρια σύνταξη έως 360 ευρώ και το ποσό αυτό θα αυξάνεται αν τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν στην σύνταξη που μετατρέπεται σε προνοιακό επίδομα.
Όσο για τις επικουρικές δεν θα υπάρχει κρατική χρηματοδότηση ή εγγύηση και τα ταμεία θα μπορούν κάνουν αυτόματες μειώσεις με την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου