-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Φάκελος Ασφαλιστικό»:Συζήτηση για το ασφαλιστικό και τις νέες μειώσεις στις συντάξεις (VIDEO)
Οι νέες μειώσεις στις συντάξεις και οι πραγματικοί λόγοι των αλλεπάλληλων σκληρών μέτρων στο ασφαλιστικό είναι στο επίκεντρο της συζήτησης με τα στελέχη του ΠΑΜΕ Θωμά Κακαβά και Θανάση Γκώγκο.
Επισημαίνεται ότι αντασφαλιστικές αλλαγές γίνονται σε όλες της χώρες μέλη της ΕΕ με σκοπό να απαλλαγούν κράτος και εργοδοσία από το αποκαλούμενο μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος.
Για το 2014 μειώθηκε η κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων κατά 2 δισ ευρώ με σκοπό το κράτος να χρηματοδοτήσει το κεφάλαιο και από τον Ιούλη μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις κατά 5,2% μεσοσταθμικά.
Από το 2015 το κράτος θα εγγυάται κύρια σύνταξη έως 360 ευρώ και το ποσό αυτό θα αυξάνεται αν τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν στην σύνταξη που μετατρέπεται σε προνοιακό επίδομα.
Όσο για τις επικουρικές δεν θα υπάρχει κρατική χρηματοδότηση ή εγγύηση και τα ταμεία θα μπορούν κάνουν αυτόματες μειώσεις με την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου