ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δ. Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές πέφτουν οι μάσκες.

Αποδεικνύεται στην πράξη ποιοι είναι οι «φίλοι» του λαού

και ποιοι είναι ενάντια στα συμφέροντα του.

Η προσπάθεια κατάργησης της αργίας του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ δηλώνει την όξυνση της επίθεσης που εξαπολύουν οι μεγάλοι εμπορικοί όμιλοι,
τα μονοπώλια.

Αφού μετέτρεψαν τους μισθούς μας σε φιλοδωρήματα, αφού διευθετούν τον εργάσιμο χρόνο μας όπως τους βολεύει, αφού διεύρυναν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, αφού κατάργησαν την αργία της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, δεν σταματούν ,  τα θέλουν όλα,   καταπατούν ότι δικαίωμα έχει απομείνει για τους εργαζόμενους.
Με την προσπάθεια κατάργησης της αργίας του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ανοίγει ο δρόμος για την κατάργηση και άλλων αργιών, με πρώτη αυτή της αργίας του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα.
Αν δεν υπερασπιστούμε οι ίδιοι και δεν παλέψουμε για τα συμφέροντά μας, τίποτα καλό δεν έχουμε να περιμένουμε από  «δεξιούς» και «αριστερούς» υποτακτικούς των μονοπωλίων και των μεγάλων υγιών επιχειρηματιών.
Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται σε ευρωπαϊκούς τόνους, θα στηριχτεί στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο σωματείο μας, να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

1 σχόλιο:

  1. H Public καθιερώνει τα παραπάνω και ανοίγει κανονικά του Αγίου Πνεύματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή