ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

1η Μάη 2018-ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10πμ στο Αγ. Βενιζέλου.

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων στους μετανάστες για την ένταξή τους στην οργανωμένη πάλη, η Γραμματεία Μεταναστών του ΠΑΜΕ εξέδωσε την ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στην αγγλική, αλβανική, την αραβική και την μπαγκλαντέζικη γλώσσα.

Με κεντρικό σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών», το ΠΑΜΕ καλεί και τους μετανάστες στην απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση
Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 10 π.μ. στο Σύνταγμα
Με δυνάμωμα της οργάνωσης και της ενότητας των Ελλήνων και μεταναστών εργατών τιμάμε την 1η Μάη, την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης. Τιμάμε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για το 8ωρο, για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξαν για να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς πολέμους και προσφυγιά.
Η Εργατική Πρωτομαγιά του 2018 μας βρίσκει μπροστά σε επικίνδυνες εξελίξεις, που φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου, όπως ο πρόσφατος βομβαρδισμός στη Συρία από τα γεράκια του πολέμου ΗΠΑ - Βρετανία - Γαλλία με τη στήριξη των ιμπεριαλιστικών ενώσεων ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συμμετέχει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για λογαριασμό των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων, στους ανταγωνισμούς και τις αντιθέσεις που οξύνονται στην περιοχή. Παραχωρεί γην και ύδωρ σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, στους δολοφόνους των λαών, σε όσους ευθύνονται για τον ξεριζωμό και την προσφυγιά και υποκριτικά εκφράζει λόγια συμπάθειας για όσους θαλασσοπνίγονται ή όσους έχουν εγκλωβισμένους και στοιβαγμένους για μήνες στα κέντρα ταυτοποίησης των νησιών.
Ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησης με πρόσχημα το Προσφυγικό βρίσκεται η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ενώ η χώρα μας συνεργάζεται ακόμα και στρατιωτικά, πραγματοποιεί κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ που δολοφονεί καθημερινά Παλαιστίνιους αμάχους, μικρά παιδιά.
Τα παραμύθια τους ότι τάχα δεν συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όπως και τα περί “δίκαιης ανάπτυξης” δεν πείθουν κανέναν.
Την ώρα που η κυβέρνηση καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες, ετοιμάζει νέο αντεργατικό πακέτο μέτρων για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης. Η ανάπτυξη για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων δεν μπορεί να είναι προς όφελός μας, των Ελλήνων και μεταναστών εργατών, δεν είναι "δίκαιη", αντίθετα προϋποθέτει μνημόνια διαρκείας, το βάθεμα της εκμετάλλευσής μας στα σύγχρονα κάτεργα, στα εργοστάσια, στην οικοδομή, στην ανακύκλωση, στα καράβια, στα συνεργεία καθαρισμού και τους ξενοδοχειακούς ομίλους, στα χωράφια και τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις στον αγροτικό τομέα.
Η μόνη επιλογή μας είναι παντού να πυκνώσουμε τις γραμμές των Συνδικάτων. Μόνο με την οργάνωσή μας και το δυνάμωμα της ταξικής πάλης μπορούμε οι εργαζόμενοι να αποσπάμε, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας. Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για διέξοδο προς όφελός μας, για την προοπτική, την κατάργηση της εκμετάλλευσης.
Οι εργαζόμενοι όλων των χωρών έχουμε κοινό αντίπαλο τους εκμεταλλευτές μας που καρπώνονται τον πλούτο που παράγουμε. Μεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
  • Απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ.
  • Καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα κατοχυρώνουν.
  • Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
  • Απεγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου και τη χώρα. Δημιουργία ανθρώπινων, προσωρινών και ανοιχτών χωρών φιλοξενίας.
  • Όχι στο μίσος των εθνικιστών. Απομονώνουμε τους εγκληματίες, δολοφόνους, ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Σύγχρονοι δούλοι για τα κέρδη των αφεντικών δεν θα γίνουμε!
Απαιτούμε αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ, κανένας κάτω από 751 ευρώ βασικό μισθό, κανένας ανασφάλιστος, μέτρα προστασίας υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
Το φλογερό σύνθημα που γεννήθηκε μέσα σε μεγάλους αγώνες και εξεγέρσεις μάς οδηγεί σήμερα περισσότερο από ποτέ:
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!
Ζήτω η 1η Μάη.
Ζήτω η παγκόσμια εργατική τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου