ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την προκλητική ενέργεια να τιμωρηθεί από την μονάδα του στρατιώτης, γιατί συμμετείχε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο και γιατί μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους τοποθετήθηκε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και παράλληλα ανέδειξε την πραγματική αιτία του ιμπεριαλιστικού πολέμου που δεν είναι άλλη από τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Ο συνάδελφός μας με την τοποθέτησή του έδειξε πως τα παιδιά του λαού που υπηρετούν τη θητεία τους δεν δέχονται η χώρα μας να είναι ορμητήριο του ΝΑΤΟ για το αιματοκύλισμα λαών.
Ανέδειξε τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, που την ίδια ώρα που πετσοκόβει, ματώνει το λαό για την «ανάπτυξη», με μισθούς πείνας, με κατακρεουργημένα δικαιώματα, με το ξεσπίτωμα εργατών για 500 ευρώ, ταυτόχρονα, και πάλι για την «ανάπτυξη», μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα ΝΑΤΟικό ορμητήριο, από τον Έβρο ως την Κρήτη. Δένει την χώρα μας σε σχεδιασμούς επικίνδυνους, που μόνο δεινά θα φέρει στους λαούς της περιοχής μας, στο λαό μας.
Με αφορμή την παλικαρίσια στάση του στρατιώτη, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θες/νίκης, καλεί όλους τους συναδέλφους να δυναμώσουμε τον αγώνα, να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να γυρίσουν πίσω οι στρατιωτικές αποστολές που είναι εκτός συνόρων, να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και να συμμετέχουμε στην πρωτομαγιάτικη απεργία με σύνθημα " ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" και στην απεργιακή συγκέντρωση της πρωτομαγιάς 10 πμ στο Αγ. Βενιζέλου


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου