ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Π.Α.ΜΕ: Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Δυναμική και με μαζική συμμετοχή ήταν η κινητοποίηση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, με σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα!».
Εργαζόμενοι με τα σωματεία και τα συνδικάτα τους, Φοιτητικοί Σύλλογοι, μέλη της ΕΔΥΕΘ και άλλων φορέων συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, όπου έγιναν οι ομιλίες από τον Αποστόλη Σκούφα, αντιπρόεδρο της ΕΔΥΕΘ, και τον Γιάννη Κουρμούλη, από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Στις ομιλίες τους σημείωσαν πως με την επίθεση
κατά της Συρίας περνάμε σε νέα φάση κλιμάκωσης των ανταγωνισμών στην περιοχή, αλλά και γενικότερα, καθώς συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις από όλες τις μεριές του κόσμου με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Παράλληλα κατήγγειλαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μιλά για την Ελλάδα ως «πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας» τη στιγμή που μας βάζει στη μέση του κυκλώνα. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Παροικίας.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης που κατέληξε στο αμερικανικό προξενείο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου