ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη», βροντοφώναξαν χιλιάδες εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκαν και απόψε στο δρόμο του αγώνα, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της μεγαλοεργοδοσίας.
Μαζικά, μαχητικά, διαδήλωσαν ότι «την οργάνωσή μας και την απεργία δεν τα παραδίδουμε στην εργοδοσία» και δήλωσαν την απόφασή τους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να πυκνώσουν οι γραμμές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου,
που διεκδικεί με σημαία τα συμφέροντα των εργαζομένων, που παλεύει για την ανατροπή της βαρβαρότητας.
Στη συγκέντρωση στο 'Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Κώστας Ηλιού από τη Γραμματεία Μετάλλου του ΠΑΜΕ. Κάλεσε τους εργαζόμενους, κάθε τίμιο συνδικαλιστή και τα συνδικάτα τους, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να ενισχύσουν τον αγώνα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς. «Κανείς εργαζόμενος να μη νομιμοποιήσει στη συνείδησή του και στην πράξη, τους νόμους που τσακίζουν τη ζωή του. (...) Συνεχίζουμε - κλιμακώνουμε. Αυτό το έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά. Το γνωρίζουν ότι δεν θα ξεμπερδέψουν με το ταξικό κίνημα. Τώρα οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεμπερδεύουν με το φόβο και τις αυταπάτες. Μόνο με αυτό το ενδεχόμενο, στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, τρομάζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις, τα κόμματά τους, γι' αυτό και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια.
Τους το λέμε καθαρά: Κάτω τα ξερά σας από την απεργία, χέρι δεν θα βάλετε στα σωματεία».

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου οι διαδηλωτές κρέμασαν ένα πανό στην πύλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου