ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ 12/1/18: ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    Κανένας εργαζόμενος μόνος του.             Όλοι στον αγώνα.
Απαντάμε με Απεργία στο νέο γύρο επίθεσης της κυβέρνησης
Παρασκευή 12/1 στις 12 το μεσημέρι στο Αγ. Βενιζέλου
Εργαζόμενη, εργαζόμενε σε εμπορικά καταστήματα και αποθήκες,
Άνεργοι, νέοι και νέες,
Δεν «τρώμε» το παραμύθι της δίκαιης ανάπτυξης, δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε.

H αγανάκτηση μας πρέπει τώρα να γίνει δύναμη αγώνα. Για να έχουμε δουλειά με δικαιώματα και για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια πρέπει να συγκρουστούμε με αυτούς που κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε.
Είτε μέσα σε μαγαζιά είτε σε αποθήκες, κάθε εργαζόμενος να κάνει τώρα το βήμα να μπει μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, μαζί με την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων, μαζί με τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ, δεν θα αφήσουμε να περάσει η σιγή νεκροταφείου που θέλουν για να περάσουν τα μέτρα.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αγωνιζόμαστε για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για ελεύθερο χρόνο, Υγεία και Παιδεία για εμάς και τις οικογένειες μας, για να μπορούμε να ζούμε σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες.
Όλα τα μέτρα που έχουν περάσει και αυτά που έρχονται είναι ξεκάθαρα στήριξη στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλέμπορους και τις πολυεθνικές. Η ανάπτυξη που ονειρεύεται το μεγάλο κεφάλαιο είναι η δουλειά 7 μέρες τη βδομάδα, οι 4ωρίτες, η απλήρωτη δουλειά, η τσάμπα εργασία μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ, οι επιδοτήσεις και οι φοροαπαλλαγές από ο κράτος, οι πολύ φτηνοί εργαζόμενοι.
Και τώρα έρχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να κάνει πραγματικότητα έναν ακόμα πάγιο πόθο της μεγαλοεργοδοσίας και να δώσει ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το χτύπημα της οργάνωσης των εργατικών αγώνων και τις εργατικές διεκδικήσεις, το χτύπημα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση. Θέλουν να χτυπήσουν την Απεργία, την οργανωμένη, συλλογική δράση των εργαζομένων, γιατί ξέρουν ότι η αγανάκτηση ήδη ξεχειλίζει και θα πάρει σάρκα και οστά μόλις οι εργαζόμενοι καταλάβουν τη δύναμη τους και την αιτία όλων των προβλημάτων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Συλλογικά, μαχητικά και οργανωμένα παλεύουμε για :
· Νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά. Υπερασπίζουμε την Κυριακή ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα.
· Υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης και επαναφορά με νόμο στα 751 ευρώ για όσους αμείβονται με το βασικό μισθό, ως ελάχιστη βάση για αυξήσεις στον κατώτερο μισθό. – Επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων.
· Όχι στη νέα φοροληστεία, στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που διαλύουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα. Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις.
· Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των μνημονίων, που μειώνουν συντάξεις και παροχές.
· Απαγόρευση πλειστηριασμών για την εργατική - λαϊκή οικογένεια.
· Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Καμία εμπλοκή στα σφαγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Λέμε όχι στις πολεμικές δαπάνες των ΝΑΤΟϊκών πολεμικών σχεδιασμών. Διεκδικούμε δαπάνες για κάλυψη των αναγκών της εργατικής, λαϊκής οικογένειας.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Παρασκευή 12/1 στις 12 το μεσημέρι στο Αγ. Βενιζέλου
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου