ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέδειξε για μια ακόμα φορά ποιον υπηρετεί και ποιον έχει απέναντι και κυνηγά. Από σήμερα το πρωί έχει εξαπολυθεί κυνηγητό σε εργαζόμενους του "Καρυπίδη" στα Γιάννενα, που αγωνίζονται και διαδηλώνουν απλήρωτοι επί μήνες, για το δικαίωμά τους στην εργασία και τα δεδουλευμένα τους.
Με εντολή της εργοδοσίας της “Market in”, διαδόχου της "Καρυπίδης", δύο εργαζόμενοι του "Καρυπίδη" (μητέρα με 3 παιδιά και εργαζόμενος με χρόνια εργασίας στην πλάτη) σήμερα το πρωί σύρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Επιπλέον αναζητούνται με ανθρωποκυνηγητό στα σπίτια τους οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον "Καρυπίδη", αλλά και άλλοι συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.
Το σύρσιμο στο Αστυνομικό Τμήμα έγινε με εντολή της εργοδοσίας της “Μarket in”, το οποίο δικαιολογήθηκε αρχικά ως απλή σύσταση από αξιωματικό, αλλά άμεσα μετατράπηκε σε αυτόφωρο. Αποτελεί δίωξη σε εργαζόμενους, στηριζόμενη σε συκοφαντίες και χτυπώντας στην καρδιά τον πολύμηνο αγώνα των συναδέλφων στα super market "Καρυπίδης" στα Γιάννενα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.
Δεν πέρασε άλλωστε αρκετός καιρός όπου η προσπάθεια για παράνομες μεταφορές αφαίρεσης εξοπλισμού και εμπορευμάτων της “Μarket in” από το κατάστημα του "Καρυπίδη" στην Περαία Θεσσαλονίκης είχαν ως συνοδεία και προστασία τις αστυνομικές μονάδες, άνδρες της Ασφάλειας αλλά και κλούβες των ΜΑΤ. Oι ίδιες δυνάμεις καταστολής πριν ένα μήνα χτύπησαν αντίστοιχη κινητοποίηση εργαζόμενων του "Καρυπίδη" στα Γιάννενα.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλους τους κλάδους, στα Γιάννενα, αλλά και στο Εμπόριο να καταγγείλουν τα πρωτοφανή φαινόμενα ανθρωποκυνηγητού των εργαζόμενων, την καταστολή των κινητοποιήσεων, τις συλλήψεις τους. Είναι δείγμα και πρόπλασμα για το πώς αντιλαμβάνονται αφεντικά και πολιτικό προσωπικό τους εργατικούς αγώνες και τις εργατικές διεκδικήσεις, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες μπροστά στο νέο νόμο για το χτύπημα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση, που προετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να φέρει.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον "Καρυπίδη", να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.


Κινητοποίησηενάντια στις διώξεις των εργαζομένων της πρώην «Καρυπίδης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου