ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγελία
          Για την απαράδεκτη απόφαση του Δικαστηρίου για την επίθεση χρυσαυγιτών   
σε μέλη της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ.
    Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων καταγγέλλει την Απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την επίθεση χρυσαυγιτών έξω από ΕΠΑΛ στο Λαγκαδά το Νοέμβρη του 2012.
    Σε μια απαράδεκτη απόφαση το δικαστήριο μαζί με την ποινή στους φασίστες της Χ.Α που επιτέθηκαν σε μαθητές και μέλη της ΚΝΕ που καλούσαν σε συμμετοχή σε 48ωρη απεργία, αποφάσισε να επιβάλει και ποινή στους εργαζόμενους που υπερασπίστηκαν τους μαθητές από την επίθεση των χρυσαυγιτών!
    Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ο ρόλος της Δικαιοσύνης ως μέρος αυτού του άδικου και εκμεταλλευτικού συστήματος, που προστατεύει τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλα τους.
    Η καταδίκη και η απομόνωση της Χρυσής Αυγής ως ναζιστική εγκληματική οργάνωση πρέπει να δυναμώσει μέσα και έξω από τους εργασιακούς χώρους. Να μην βρίσκουν οι φασίστες τόπο να σταθούν!
Να παλέψουμε για το δίκιο μας και να τσακίσουμε την αδικία.
Το Δ.

2 σχόλια:

  1. Τη λογική των δύο άκρων υιοθέτησαν δικαστής και εισαγγελέας, στη διάρκεια της δίκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής, στις 7 Νοέμβρη του 2012, σε βάρος μελών της ΚΝΕ που μοίραζαν προκηρύξεις έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά στο πλαίσιο 48ωρης απεργίας και σε εργάτες που έτρεξαν να τους βοηθήσουν.

    Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο χρυσαυγίτες σε 21 μήνες φυλάκιση για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία, όμως καταδίκασε και σε 12 μήνες φυλάκιση και τα τρία θύματα της επίθεσης τους, επειδή αμύνθηκαν και προσπάθησαν να τους αφοπλίσουν. Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της άμυνας για τα θύματα και προσέγγισε τα γεγονότα στη λογική της συμπλοκής δύο πλευρών με εκατέρωθεν χτυπήματα.
    https://www.youtube.com/watch?v=8h32f6YOyYo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Με μεγαλύτερη ορμή και μαχητικότητα να οργανώσουν τους αγώνες τους ενάντια στις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και του κεφαλαίου. Να αποκαλύψουν και να απομονώσουν αποφασιστικά την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τις δολοφονικές της πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή