--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ===> ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κυνηγάνε εργάτες που παλεύουν για το ψωμί τους.
    Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες μηνύσεις από τη «Market IN» σε εργαζόμενους των σ/μ « Καρυπίδη» στα Γιάννενα και τις συλλήψεις ακόμα και μέσα από τα σπίτια τους.
    Μπροστά στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στα σ/μ Καρυπίδης, που για σχεδόν 2 χρόνια τώρα διεκδικούν τους μισθούς και τις θέσεις εργασίας τους , η απάντηση της εργοδοσίας και του κράτους είναι καταστολή και τρομοκρατία.
    Δεν έχουν καταφέρει να φοβίσουν τους εργαζόμενους που μαζί με το Πανελλαδικό τους Σωματείο συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τα δικαιώματα τους. Δεν θα το καταφέρουν ούτε τώρα.
    Καλούμε κάθε εργαζόμενο, τίμιο αγωνιστή να βγάλει συμπεράσματα. Για τα αφεντικά και το πολιτικό τους προσωπικό οι αγώνες των εργαζομένων για μεροκάματο και αξιοπρεπή ζωή είναι κολάσιμες πράξεις και διώκονται.
    Να δώσουμε την απάντηση μας μπροστά και στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση με απεργιακό ξεσηκωμό.
Απαιτούμε:
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον Καρυπίδη, να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Το Δ.Σ


Γλέντι αλληλεγγύης στα «MARKET IN» για την επαναπρόσληψη εργαζόμενων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου