--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ===> ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Π.Α.ΜΕ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, που αποφάσισαν τα σωματεία της Αττικής που συμμετείχαν σε σύσκεψη το Σάββατο 18 Νοέμβρη στην Ελευσίνα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες κατοίκους από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία των σωματείων διένειμε στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας τρόφιμα, κουβέρτες, ρούχα στους πληγέντες της περιοχής. Μαζί τους η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας με επικεφαλής τον Μπάμπη Θεοδώρου.
Η συμπαράσταση των εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου εκφράστηκε και με την παροχή του γάλακτος που δικαιούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μια μέρα πριν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πήγε στα σπίτια των πληγέντων μοιράζοντας τρόφιμα που δεν χρειάζονται επεξεργασία με νερό (όπως κονσέρβες και φρυγανιές). Παράλληλα, η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται και τα είδη που προσφέρουν εργαζόμενοι και σωματεία μαζεύονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Ελευσίνας.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 21 Νοέμβρη, στις 3.30 μ.μ. με παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Πούλμαν αναχωρούν στις 2.30 μ.μ. από το Δημοτικό Πάρκινγκ Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου