ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Είναι ανεπιθύμητοι!
Από στρατόπεδα του Έβρου και της Θράκης εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας γιατί οι ΝΑΤΟικοί ξαναπερνούν από την Ελλάδα επιστρέφοντας από τη Ρουμανία, όπου ασκήθηκαν στα νέα σχέδια του ΝΑΤΟ για επεμβάσεις και πολέμους ενάντια στους λαούς. Μετά το τέλος της ΝΑΤΟικής άσκησης "Noble Jump", η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει να τους διευκολύνει δίνοντας "γην και ύδωρ".
Είναι πρόκληση για τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού, ειδικά μετά από τις αντιδράσεις στρατιωτών και λαϊκού κινήματος που επί 20 μέρες τώρα με ανακοινώσεις, διαδηλώσεις, με αναφορές και επιστολές απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο ΝΑΤΟ.
Δεν είμαστε βοηθητικό προσωπικό στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ.
Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στη χρήση από τα ΝΑΤΟικά στρατεύματα λιμανιών, αεροδρομίων, δρόμων, στρατοπέδων και άλλων υποδομών της πατρίδας μας.
Να μην πατήσουν το πόδι τους στο έδαφος της πατρίδας μας. Είναι ανεπιθύμητοι.
Στρατιώτες από:
- Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη - Πετροχώρι Ξάνθης
- Στρατόπεδο Ζήση - Αλεξανδρούπολη
- Στρατόπεδο Κανδηλάπτη - Αλεξανδρούπολη (644 μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού)
- Στρατόπεδο Κυρούδη - Νέα Σάντα Ροδόπης
- 502 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού - Καβύλη Έβρου
- 512 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού - Κουφόβουνο Έβρου
- 7η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ) - Προβατώνας Έβρου.

 http://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/131476/stirizei-tis-antidraseis-fantaron-enantia-sta-natoika-shedia-kai

 http://www.902.gr/eidisi/politiki/131054/epistoli-fantaron-apo-tin-alexandroypoli

 http://www.902.gr/eidisi/politiki/131057/epistoli-fantaron-apo-ti-thiva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου