ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων στις 24 και 25 Ιούνη διοργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, κορυφώνοντας την πλατιά δίμηνη δραστηριότητα του ΠΑΜΕ, κάτω από το σύνθημα «Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Ιούνη διοργανώνει μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση στη 1 μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης. Μετά την πορεία διοργανώνεται συναυλία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή 25 Ιούνη, θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες της ευρύτερης περιοχής, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά και συνολικά στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για το θέμα συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της (Διαβάστε εδώ αναλυτικά και δείτε βίντεο). 
Κάλεσμα προς όλους τους Συλλόγους Σπουδαστών στα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ, τα ΤΕΙ, τους Συλλόγους Φοιτητών στα ΑΕΙ και τα Συμβούλια των Μαθητών στη Μαθητεία του ΟΑΕΔ να συμμετάσχουν στη διαδήλωση απευθύνει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ.
Στο κάλεσμα ανταποκρίνονται Σωματεία και φορείς. Μέχρι στιγμής 101 συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας μας, μεταξύ των οποίων 11 Ομοσπονδίες και 8 Εργατικά Κέντρα, έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής και προετοιμάζονται για τη μεγάλη κινητοποίηση.
Παράλληλα, έχουν δηλώσει συμμετοχή η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (WFTU), συνδικάτα και συνδικαλιστές από Τουρκία, Σερβία, Συρία, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Ιταλία, Κύπρο, ενώ μηνύματα έχουν στείλει μέχρι στιγμής συνδικάτα από Βοσνία, Κύπρο, η Ομοσπονδία Λογιστών της Παλαιστίνης, η Ομοσπονδία εργαζομένων Ιράκ και ομάδα συνδικαλιστών από τις ΗΠΑ. (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου