ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Καταγγελία
Ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα μας αφορά όλους!
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση της στο δίκαιο και αναγκαίο αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων στους Δήμους.
Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε ως παράνομη την ανανέωση των συμβάσεων για 15.000 8μηνίτες, παράνομη και την πληρωμή των εργαζομένων για δουλειά που έχουν ήδη προσφέρει, είναι η απόδειξη ότι μόνο με αγώνα μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.
Δημιουργούν προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας και δεν παίρνουν μέτρα για τις πάγιες ανάγκες των Δήμων. Καλούμε έστω και τώρα την κυβέρνηση να πάρει την ευθύνη της.
* Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις
* Να μην περάσει καμιά υπηρεσία των Δήμων σε χέρια ιδιώτη.
* Να μην αφήσει τους δήμους και τις υπηρεσίες Καθαριότητας κατατακαλόκαιρο γυμνές από προσωπικό και να αναλάβει τη χρηματοδότηση της μισθοδοσίας τους.
Επιβεβαιώνεται ότι θέλει κοινό μέτωπο όλων των εργαζομένων απέναντι στα νέα και παλιά μέτρα που μας τσακίζουν.
 Όλοι και όλες στην Πανελλαδική Απεργία στις 17 Μάη
Συγκέντρωση Άγαλμα Βενιζέλου 10.30 π.μ
18    Μάη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου 18.30 π.μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου