ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΜΑΖΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

   Νέα ισχυρή εργατική - λαϊκή απάντηση στο νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που πέρασε η κυβέρνηση, δόθηκε και σήμερα μέσα από το μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Άγαλμα Βενιζέλου.
    Εκεί μίλησε ο Κυριάκος Τσιαούσης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού, οποίος σημείωσε: «Μέτρα κι αντίμετρα τσακίζουν τη ζωή μας. Οργάνωση κι αγώνας είναι η απάντησή μας» και κάλεσε το λαό σε κλιμάκωση της πάλης στους χώρους δουλειάς, σπουδών, στις γειτονιές και τα χωριά για να γκρεμίσει συθέμελα το σύστημα της εκμετάλλευσης. (Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία)  
   Χαιρέτησε εκ μέρους της ΕΔΥΕΘ ο Π. Κυπαρρίσης ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις αντιιμπεριαλιστικές δράσεις των επόμενων ημερών.
Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου