ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ « ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ »


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ «ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ» ( ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ )…

 

Η αντισυστημική Χρυσή Αυγή

Αυτός ο χρυσαυγίτης συνοδός μεγαλοεπιχειρηματία που φαίνεται άγιο παιδί, είναι γρανάζι στα πλαίσια εκτός του συστήματος;

Το ότι τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής έκαναν τη δολοφονική επίθεση χτες στο Πέραμα, ως «τάγματα εφόδου», συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι είναι τσιράκια των εφοπλιστών και των μεγαλοεργολάβων. Το ξέρουν άλλωστε και οι πέτρες στον Πειραιά, στο Πέραμα, στη Ζώνη. Το λένε με την ανακοίνωση που έβγαλαν ενάντια στο ΚΚΕ. Το ξέρουν οι εργαζόμενοι που κατά καιρούς τους έχουν αντιμετωπίσει ως μπράβους για να σπάσουν απεργίες, ως μαντρόσκυλα για να τρομοκρατήσουν Ελληνες και μετανάστες εργάτες.

Γι' αυτό και η δολοφονική επίθεση τα μεσάνυχτα της Πέμπτης εναντίον των κομμουνιστών συνδικαλιστών, που αναγνωρίζονται από τους μεταλλεργάτες της Ζώνης και όλο τον περαματιώτικο λαό ως πρωτοπόροι στους αγώνες, στην οργάνωση της πάλης ενάντια στη μεγαλοεργοδοσία και το κράτος της. Ας δούμε συγκεκριμένα τι έχουν πει και τι λένε:

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013 κλιμάκιο χρυσαυγιτών βουλευτών, και συγκεκριμένα οι Γ. Λαγός, Ηλ. Παναγιώταρος, Ν. Μίχος, συνοδευόμενοι από κρανοφόρους τραμπούκους, εμφανίστηκαν στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και χώθηκαν σε μια καντίνα, για να συνομιλήσουν με μια ομαδούλα φασιστοειδών της περιοχής. Διακήρυσσαν όλοι τους ότι πάνε «μαζί με τους εφοπλιστές μας, γιατί από κει πέρα εξαρτιόμαστε». Επίσης, ότι «έφυγαν βαπόρια γιατί έγιναν απεργίες», επιχειρηματολογία ίδια ακριβώς με αυτήν της Ενωσης Εφοπλιστών.

Μέσα από έναν οχετό ψεύδους και ασυναρτησίας, μίλησαν επί λέξει για «κατεστημένο», «σταλινισμό» και «κόκκινη χούντα» που επικρατεί στη Ζώνη και καθορίζει ποιος θα δουλέψει και ποιος όχι! Ακολούθως, ίδιοι μπράβοι των αφεντικών τους, ξεκίνησαν και τις ευθείες απειλές. Π.χ. ο Γ. Λαγός: «(...) Θα ήμασταν εδώ αν αντιμετωπίζατε πρόβλημα με το ΠΑΜΕ, να έρθουμε εδώ μαζί σας και να είμαστε απέναντί τους, θα είχατε τη βοήθειά μας (...) Οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ (...) θα εξαφανιστούν από δω πέρα μέσα». Ο Ν. Μίχος: «Το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται ΠΑΜΕ». Και ο Ηλ. Παναγιώταρος: «Το απόστημα που υπάρχει εδώ (...) το ΠΑΜΕ (...) πολύ σύντομα θα τελειώσει».

Κάποια άλλα γνωστά την περιοχή και στους εργάτες της Ζώνης φασιστοειδή, που ήταν στη μάζωξη, έλεγαν: «Να πάμε στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά (...) να πάμε στη φωλιά του κούκου, να την ξεριζώσουμε (...) να καλέσουμε τον κόσμο μας εκεί». Για να πάρουν τις ανάλογες διαβεβαιώσεις από τους βουλευτές τους, π.χ. τον Γ. Λαγό, ότι «εμείς θα είμαστε εκεί»...

Αβανταδόροι της μεγαλοεργοδοσίας

Η αβάντα της Χρυσής Αυγής και η στήριξή της στους εφοπλιστές έχει γίνει και στη Βουλή με παρεμβάσεις, αλλά και με συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα:

Το Νοέμβρη του 2012 ο βουλευτής τους Παναγιώταρος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τον προϋπολογισμό, έλεγε μεταξύ άλλων: «(...) Βλέπουμε στον προϋπολογισμό που λέτε ότι από φορολόγηση των πλοίων υπό ελληνική σημαία θα αποκομίσουμε 80 εκατ. ευρώ... Ε, το πιο εύκολο που θα κάνουν οι Ελληνες πλοιοκτήτες είναι να αλλάξουν τη σημαία για να γλιτώσουν τα λεφτά, αντί να βρεθεί μια χρυσή τομή κι από δυο - τρεις Ελληνες που είναι μάξιμουμ σε κάθε πλήρωμα, ο καπετάνιος και ο πρώτος μηχανικός, να δοθούν κίνητρα για να είναι και οι υπόλοιποι ναύτες Ελληνες (...)». Να επιδοτηθούν, δηλαδή, οι κεφαλαιοκράτες με νέες φοροαπαλλαγές...

Την ίδια μέρα, έτερος βουλευτής της οργάνωσης, ο Γεώργιος Γερμενής (γνωστότερος ως «Καιάδας»), είπε: «(...)Ο επιχειρηματικός κόσμος στενάζει (...) Λέτε ότι θα φορολογήσετε τα πλοία του ελληνικού στόλου με βάση το τονάζ (...) Την ίδια μέρα που θα εφαρμοστεί το μέτρο τα περισσότερα πλοία του εμπορικού στόλου θα υποστείλουν την ελληνική σημαία και με μεγάλη ευκολία θα επιλέξουν μια σημαία άλλη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά τους. Και ενώ ο κλάδος της ναυτιλίας έχει στηρίξει την ελληνική οικονομία κατά το παρελθόν, εσείς πάλι συμβάλλετε καθοριστικά στην καταστροφή του».

Το Φλεβάρη του 2013 ο ίδιος ο «αρχηγός» των νεοναζί, Μιχαλολιάκος, μέρες απεργίας των ναυτεργατών, ερωτώμενος σε τηλεοπτικό κανάλι γιατί η οργάνωση δεν πάει στο λιμάνι να συμπαρασταθεί στους απεργούς ναυτεργάτες, απάντησε: «Βγάλαμε ανακοίνωση (σ.σ. μία δυόμισι σειρών...) για το θέμα και οπωσδήποτε είμαστε στο πλευρό των απεργών, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει κι ένας ολόκληρος λαός που απαιτεί από το κράτος, κι αυτός (σ.σ. ο λαός) είναι το θύμα της υποθέσεως, από τη μια μεριά δηλαδή το κράτος, ένα ανήμπορο κράτος, από την άλλη οι εργατοπατέρες, δεν είναι αθώοι, έτσι; Εχουν κάνει πολλά...».

Στοχοποίηση των πρωτοπόρων ναυτεργατών και επιχειρηματολογία κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου και την Ενωση Εφοπλιστών. Το Μάρτη του 2013 η νεοναζιστική οργάνωση κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση με θέμα «Λύση στη χρηματοδότηση των ναυτιλιακών εταιρειών», γραμμένη θαρρείς από την ίδια την Ενωση Εφοπλιστών. Στο κείμενο, κλαιγόταν για τα ...βάσανα των εφοπλιστών. Ελεγαν: «Η οικονομική κρίση που μαστίζει την παγκόσμια οικονομία αλλά και η έλλειψη ρευστότητας έχει πλήξει και την ελληνική ναυτιλία. Η μείωση των ναύλων ακολουθεί πτωτική πορεία, οι ναυπηγήσεις έχουν παγώσει λόγω έλλειψης ρευστού ή εγγυήσεων (...) Με τη λελογισμένη ενίσχυση των ναυτιλιακών εταιρειών υπό όρους από τη μεριά του κράτους και με το κατάλληλο νομοθετικό περιβάλλον (π.χ. αύξηση ελληνικών πληρωμάτων, ενίσχυση νεότευκτων στο ελληνικό νηολόγιο κ.λπ.) υπολογίζεται ότι θα υπάρχει άνοδος των κερδών του κράτους». Επίσης, ζητούσαν «να δοθούν εγγυητικές επιστολές από το κράτος για να μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα οι ναυτιλιακές εταιρείες». Ζητούσαν, δηλαδή, το ελληνικό δημόσιο, ο ελληνικός λαός, να επιδοτήσουν παραπέρα τους εφοπλιστές, να αποπληρώσουν το τραπεζικό δάνειο ενός μεγαλοεπιχειρηματία, αν η πλοιοκτήτρια off shore του κηρύξει για το τυπικό μια πτώχευση γλιτώνοντας ο ίδιος την αποπληρωμή. Τι περισσότερο να ζητήσει ένας εφοπλιστής;

Στις 12 Μάρτη 2013 σε συνέντευξή του ο βουλευτής της οργάνωσης Γ. Λαγός είπε μεταξύ άλλων: «Τα ναυπηγεία κλείνουν, γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει τη βούληση και δεν ενδιαφέρεται για τη δημιουργία και την ανάπτυξή τους. Επίσης γιατί τα αριστερίστικα εργατικά σωματεία φρόντιζαν τόσα χρόνια, ώστε ο Ελληνας εργαζόμενος να χάσει όλα τα δικαιώματά του».

Θυμίζουμε, τέλος, ότι τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, τον Ιούνη του 2012, είχαν κάνει δολοφονική επίθεση εναντίον μεταναστών που ζουν στο Πέραμα στις 3 τα ξημερώματα και είχαν τραυματίσει σοβαρά Αιγύπτιους εργάτες που διατηρούσαν ιχθυοπωλείο στην περιοχή...

Ομολογούν και προκαλούν

Οχι μόνο ομολογούν αλλά και προειδοποιούν ότι θα το ξανακάνουν! Τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου εξέδωσαν ανακοίνωση, χτες, με αφορμή τη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση που έκαναν στο Πέραμα και με αυτήν βεβαιώνουν πόσο συστημικοί είναι. Τι λένε οι άθλιοι; Διαβάστε: «...Οι νεκροθάφτες της ζώνης του Περάματος», «Οι κοινοί τραμπούκοι και τα κομματόσκυλα, που τόσα χρόνια στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες Ελληνες, τώρα κλαίγονται, διαμαρτύρονται και συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα».

Υπάρχει πιο πειστική απόδειξη για τις πράξεις τους; Το κραυγάζουν ότι χτύπησαν τραμπούκικα, επειδή οι κομμουνιστές είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης του συνδικάτου κόντρα στους εφοπλιστές και τους εργολάβους που θέλουν μεροκάματα πείνας για τους εργαζόμενους της Ζώνης, ενώ ναυπηγούν και επισκευάζουν τα βαπόρια τους σε ξένα ναυπηγεία, καταδικάζοντας τους εργάτες στην ανεργία. Αυτά υποστηρίζουν και προάγουν οι χρυσαυγίτες.

Διαβάστε πώς προσπαθούν να θολώσουν τα νερά: «Ο μόνος λόγος που ΚΚΕ και κανάλια στήνουν τεχνητή ένταση στο Πέραμα είναι η πρόσφατη δημιουργία Εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Πλήττονται τα συμφέροντα του ΠΑΜΕ και των εφοπλιστών, γι' αυτό προσπαθούν με ψέματα και αθλιότητες να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή». Ο «φορέας» που λένε ότι έστησαν οι χρυσαυγίτες στο Πέραμα, θα λειτουργεί σαν τα δουλεμπορικά γραφεία που έχουν στήσει σε άλλες περιοχές της χώρας, σε συνεννόηση με τα αφεντικά, για να δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο των 10 και 15 ευρώ, χωρίς κανένα δικαίωμα.

Τα γιουσουφάκια του εφοπλιστικού κεφαλαίου, που έχουν γίνει θέμα μέχρι και στην εφημερίδα «Guardian» για τις σχέσεις τους και τη χρηματοδότησή τους από τους εφοπλιστές για να φτιάξουν γραφεία, νομίζουν ότι θα φτιάξουν άλλοθι για το ποιόν τους, ως τραμπούκοι των αφεντικών τους, όταν ταυτίζουν ΠΑΜΕ και εφοπλιστές. Μετά δείχνουν το μένος τους για το ΚΚΕ. «Οι επαγγελματίες αφισοκολλητές - που δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα στη ζωή τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κρατικά λεφτά του ΚΚΕ - να πάψουν να λένε ψέματα και να καταδίδουν πολίτες». Εδώ ξερνάνε όλη τη βρωμιά της σαπίλας των κηφήνων του συστήματος, του υπόκοσμου, κ.λπ. Τι άλλο να πουν για να ομολογήσουν τις πράξεις και τις προθέσεις τους.
  • 1 Αιμόφυρτος ο κομμουνιστής πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλου Πειραιά


 Δουλεμπορικό με μανδύα «σωματείου» στήνει 
η Χρυσή Αυγή

Το φασιστικό μόρφωμα πάει να επαναλάβει το εγχείρημα με τον «αντισύνδεσμο» για να χτυπήσει τους μεταλλεργάτες και τα ταξικά συνδικάτα


Δουλεμπορικό γραφείο με το μανδύα του σωματείου προσπαθεί να στήσει το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και συνολικά στη ναυπηγική βιομηχανία. Για το σκοπό αυτό, έχει εγκριθεί από το ειρηνοδικείο Πειραιά το καταστατικό του «Σωματείου Ελλήνων εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν/Ζ Πειραιά - Κερατσινίου - Δραπετσώνας - Νίκαιας και νήσων», όπως αναφέρει ο τίτλος του.
Στο «άρθρο 5» διευκρινίζεται ρητά ότι μέλη του Σωματείου μπορούν να γραφούν μόνο όσοι «είναι Ελληνες εργατοϋπάλληλοι της Ν/Ζ Ζώνης (...)». Σε άλλο σημείο, γράφεται ότι σκοπός του σωματείου είναι η «προσπάθεια απορρόφησης Ελλήνων εργατοϋπαλλήλων μετάλλου σε αντίστοιχες επιχειρήσεις». Κατά τα άλλα, οι χρυσαυγίτες και οι συνοδοιπόροι τους, προπαγανδίζουν στο καταστατικό του σωματείου τους την «κατάργηση κάθε αθέμιτης και αντικειμενικά αδικαιολόγητης διάκρισης στους όρους αμοιβής και εργασίας και εν γένει στο συμβατικό καθεστώς των εργαζόμενων στον κλάδο»!
Γνωστά τσιράκια της εργοδοσίας
Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, «ομάδα εργοδοτών, σε συνεργασία με τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν να ιδρύσουν δουλεμπορικό γραφείο, με στόχο τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, τη μετατροπή των χώρων εργασίας σε σύγχρονα Νταχάου, όπου θα βασιλεύει ο νομός των αφεντικών και δε θα ισχύει κανένα μέτρο προστασίας της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.
Θέλουν να μας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω και να εξασφαλίσουν ότι με την τρομοκρατία μπράβων της νύχτας, οι εργάτες θα παίρνουν ό,τι τους δίνουν, όποτε τους το δίνουν και με όποιο τρόπο τους το δίνουν.
Για να πετύχουν το σκοπό τους, έχουν επιστρατεύσει δυο - τρεις εργοδηγούς, γνωστά τσιράκια της εργοδοσίας, τη γνωστή "ακομμάτιστη" ομάδα που το 2010 επιχείρησε να διαλύσει το Συνδικάτο μας μέσω του αντισυνδέσμου και ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα με κυκλώματα της νύχτας. Μέσα σ' αυτούς, είναι όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην εγκληματική ενέδρα θανάτου, εναντίον των στελεχών του Συνδικάτου μας στις 12/9/2013 και την εν ψυχρώ δολοφονία του συναδέλφου (και γιου συναδέλφου) Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στις 18/9/13».
«Τα ονόματα όλων αυτών», υπογραμμίζει το Συνδικάτο, «είναι στη διάθεση μας και σύντομα θα δημοσιευτούν προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων».
Μίσος για τους εργάτες και το ΠΑΜΕ
Για τους στόχους του «σωματείου», είχαν μιλήσει χωρίς περιστροφές οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες, σε εκδήλωση που είχαν διοργανώσει στα γραφεία τους στο Πέραμα, στις 16 Σεπτέμβρη 2013, λίγες μέρες μετά την επίθεση σε βάρος των συνδικαλιστών της Ζώνης στο Πέραμα.
Εκεί, ο Χρ. Κυριτσόπουλος, που ηγείται κάποιου παραμάγαζου της εργοδοσίας στη Ζώνη, δήλωσε: «(...) Εχουμε το δικαίωμα, λοιπόν, κι εμείς να κάνουμε ένα σωματείο και με αυτό το σωματείο, βάσει νόμου, που θα αποτελείται από αρκετά μέλη, θα διαφοροποιήσουμε τα μεροκάματά μας, γιατί η κρίση αυτή που υπάρχει στην Ελλάδα (...) Τα μεροκάματα που παίρναμε πριν δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια ήταν πάρα πολύ μεγάλα και υψηλά, σε σχέση με την κρίση. Θα μπορούσαμε να χαμηλώσουμε τα μεροκάματά μας, να εγγυηθούμε στους Ελληνες εφοπλιστές ότι αν φέρουν τα βαπόρια τους εδώ θα σταματήσουμε τις απεργίες που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια για διάφορους λόγους».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο, προφυλακισμένος σήμερα, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγός, σκύλιασε σε βάρος του ΠΑΜΕ, λέγοντας: «Για την κατάντια αυτή (σ.σ. εννοεί στη Ζώνη) φταίνε - και το δηλώνω ξεκάθαρα γιατί το γνωρίζω πάρα πολύ καλά αυτό - οι επαγγελματίες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, το οποίο εδώ και 10-15 χρόνια, διέλυσε τα πάντα (...) αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τρομερές απεργίες για τρομαχτικά ασήμαντα ζητήματα και κατάφεραν να διαλύσουν όλες τις υποδομές που υπήρχαν (...) Θα έρθουν πλοία να γίνουν επισκευές και από κει και πέρα, σιγά σιγά, οι άνθρωποι να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται κανονικά. Αυτή είναι η άποψή μας»
  • 2  "'Οτι κινείται σφαζεται...."


Οι διάλογοι, όπως ακούγονται στο βίντεο έχουν ως εξής:
  • Πατέλης: Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις 15 του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το OK από τον Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το ΟΚ, θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες... καθόλου Χρυσή Αυγή, ειδικά και τέτοια. Θα πάμε για να ψωνίσουμε.Δε θα γίνει αυτό σαν Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω, από τα κεντρικά.
  • Αγνωστος: Σαν τον Αγιο Παντελεήμονα;
  • Πατέλης: Δεν έγινε τέτοιο θέμα. Στον Αγιο Παντελεήμονα έγινε άλλο παιδιά, ήταν άλλες οι περιστάσεις, ήταν άλλα τα...
  • Αγνωστη: Δεν μπορούμε σαν χριστιανοί να πάμε;
  • Πατέλης: Όχι.
  • Αγνωστη: Να πάμε σαν ομάδα.
  • Πατέλης: Αφήστε να σας πω πού θέλω να καταλήξω.  Εγώ θα το θέσω το θέμα να πάμε σαν Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουμε εκεί πέρα τον τόπο. Απλά σαν ασφάλεια ρε παιδί μου. Αν πάμε σαν Χρυσή Αυγή, υπάρχει περίπτωση να πέσουν νούμερα, τηλεφωνήματα και μες τον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να κάνουν το...
  • Αγνωστος: Θα πέσει φόβος.
  • Πατέλης: Οχι παιδιά δεν είναι εκεί τόσο το θέμα μας. Έαν σκάσουν τίποτα με αμάξια, οτιδήποτε είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει τι είναι και γίνει συμπλοκή εκεί, ο κόσμος θα φύγει από την εκκλησία και θα πάει στο σπίτι του να κρυφτεί. Εμείς θέλουμε τους χρυσαυγίτες στο δρόμο όχι στο σπίτι τους.
  • Αγνωστος: Εγώ έχω να προτείνω κάτι άλλο. Να φτιάξουμε μία ομάδα επιφυλακής, έτοιμη.
  • Πατέλης: Αυτό ήθελα να πω. Να πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά, τα οποία θα περιφρουρούμε. Να κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράσουμε και τέτοια. Και μόλις δούμε το ΟΚ κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα, 20-30 ατόμων, η οποία θα είναι τούμπανο, από όλα και θα καθαρίσουμε την Παναγίτσα. Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα! Ό,τι κινείται, σφάζεται.
  • Αγνωστος: Ό,τι δεν κινείται, είναι μια χαρά;
  • Πατέλης: Και πάλι σας λέω, αυτά είναι η θέση μου, δεν είναι η γραμμή. Τη γραμμή περιμένω να την πάρουμε. Υπάρχει η περίπτωση να μας πούνε ότι «ξέρετε κάτι; όχι απλά μην κάνετε τίποτα, πηγαίνετε σπίτι σας». Και εσύ θα μου πεις «κάτσε ρε φίλε, εγώ σκεφτόμουν να πάω». Εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης και εσύ και εσύ και εσύ και όλοι μας, έχουμε και κάποια πείρα. Η Χρυσή Αυγή πλέον έχει μπει στη ζωή μας, οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Εμένα αν μου πούνε πρέπει να κάτσω σπίτι μου, θα κάτσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος. Δεν είμαι αυτόνομος! Είμαι στη Χρυσή Αυγή. Εντάξει; Οπότε ό,τι γραμμή πέσει, αυτή θα ακολουθήσουμε. Μαθαίνω, ρωτάω, μου απαντάνε και σας έρχεται μήνυμα. Κάντε το σταυρό σας, να έρθει το μήνυμα «ΝΑΙ». (γέλια)
  • 3 Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ «ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ» ( ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ )…


    Μετά τις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν που δείχνουν το πασίγνωστο, ότι δηλαδή οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής είναι ναζί από κούνια, οι χρυσαυγίτες – με πρώτους τους εν διατεταγμένη υπηρεσία ανώνυμους «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου – διατείνονται ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη με το ατράνταχτο «επιχείρημα» ότι έχουν τραβηχτεί προς 30ετίας…

 
  Μέσα στην μαυρίλα τους και λόγω της κενότητας του εγκεφάλου τους, δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα αυτό που λένε είναι το εξής:
   Πρώτον, ομολογούν ότι ο ναζισμός είναι έγκλημα - τόσο ειδεχθές και τόσο ρυπαρό ώστε η «λεβεντιά τους» τους αναγκάζει να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους αρνούμενοι τις πεποιθήσεις τους. Ένα έγκλημα, όμως, που λόγω παρέλευσης του χρόνου έχει… παραγραφεί. Έτσι ισχυρίζονται! Είδατε «λογική» οι «πατριώτες»; Αλήθεια, πότε θα μας ξεφουρνίσουν ότι έχουν «παραγραφεί» και τα εγκλήματα των ομοϊδεατών τους στο Δίστομο, στην Κάνδανο, στη Βιάνο; Μήπως, επειδή από τότε πέρασαν όχι τριάντα αλλά εβδομήντα χρόνια, έχει «παραγραφεί» και η απαίτηση της Ελλάδας για τις ναζιστικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις της περιόδου της ναζιστικής κατοχής και των κατοχικών δανείων;
   Δεύτερον, λένε ότι ο Μιχαλολιάκος «δεν» είναι ναζί, γιατί στις φωτογραφίες που δείχνουν πόσο ναζί είναι, είχε ποζάρει πριν από τριάντα χρόνια. Συνεπώς, αν υπήρχαν πιο φρέσκιες φωτογραφίες, όχι πριν τριάντα, αλλά πριν από τρία ή και λιγότερα χρόνια, τότε το «επιχείρημά τους» περί «παραγραφής λόγω χρόνου» θα πήγαινε πάπαλα. Ε, λοιπόν, να μερικές, πιο… φρέσκιες φωτογραφίες. Όπως αυτή, με τον Μιχαλολιάκο μεταξύ των «ταγμάτων εφόδου» του:

Ο Κασιδιάρης μόλις το 2011, στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής (20/4/2011), εξυμνούσε το «ανανεωτικό» και «πνευματικό» κίνημα του ναζισμού, εξυμνούσε τον… «ρομαντισμό» των «Ες – Ες» και των Άουσβιτς. Με το ίδιο χέρι πάνω στο οποίο έχει φιλοτεχνήσει τη σβάστικα – μόλις το 2011 - έγραφε: «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; (…). Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…).  Είναι κι αυτή η «φωτογραφία»… μοντάζ;


 Τα προ επταετίας εξώφυλλα της Χρυσής Αυγής, αφιερωμένα στους λατρεμένους της Χίτλερ και Ρούντολφ Ες, είναι κι αυτά… μοντάζ;



  Αλήθεια, πόση υποκρισία μπορούν να κρύψουν πίσω από το δάχτυλό τους όσοι παριστάνουν ότι «δεν ξέρουν» τι είναι η Χρυσή Αυγή; Αλήθεια ποιος μπορεί να μη βλέπει πόση «λεβεντιά» υπάρχει πίσω από την τακτική των χρυσαυγιτών να αποκηρύσσουν υποκριτικά τον ίδιο τον εαυτό τους;
 

  Θα το επαναλάβουμε: Ένας πατενταρισμένος φασίστας, ο Αμερικανός ποιητής Εζρα Πάουντ, είχε πει κάποτε ότι «αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, τότε  ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου». Είναι προφανές τι ισχύει με τους χρυσαυγίτες που το παίζουν ουρσουλίνες ενώ είναι ναζί. Δεν αξίζουν φράγκο. Ούτε αυτοί, ούτε οι ιδέες τους.
   Θα το επαναλάβουμε: Οι ναζί δεν έχουν θέση στην κοινωνία των ανθρώπων. Αλλά η απαλλαγή της κοινωνίας από τους ναζί δεν θα γίνει δια νόμου. Θα γίνει με το πολιτικό και ιδεολογικό τους «Στάλινγκραντ». Που σημαίνει: Να φτάσει η ατιμία τους παντού. Να ξεγυμνωθούν στα μάτια όλης της κοινωνίας. Για να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά. Για να τους ξεράσει ο τόπος. Για να ντρέπονται που υπάρχουν. Για να τους αναγκάσει η πλειοψηφία του λαού και το κίνημά του να κρυφτούν στα λαγούμια τους. Και να θαφτούν εκεί.

  • 4 Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το ξεπούλημα των νησιών!


  •  5 Χρυσαυγίτες δύο μέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα:  
                                          «Τραγούδα τώρα π..στη από εκεί που είσαι»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου