ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Τιμή στον Μάη του '36 και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης τον Μάη του ’36 και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών με την ήττα των δυνάμεων του φασισμού και του ναζισμού μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τιμά η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 9 Μάη , με συνάντηση εκπροσώπων εργατικών
σωματείων που οργανώνει στις 10πμ το πρωί στο Αγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τον τόπο θυσίας των εργατών το Μάη του ’36 (γωνία Εγνατίας και Βενιζέλου) όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων.
Όλο και πιο επίκαιρο το περιεχόμενο και οι θυσίες των ηρώων εργατών/τριών σε μια περίοδο που κυβέρνηση και εργοδοσία μεθοδεύουν τη μονιμοποίηση και επέκταση των «έκτακτων» μέτρων της πανδημίας για να φορτώσουν στους εργαζόμενους και αυτή την κρίση.
Με σύνθημα Οργάνωση – αντεπίθεση απέναντι στην επίθεση του «ορατού εχθρού» Η εργατική τάξη ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί να πληρώσει ξανά!
Προετοιμαζόμαστε για την αντεπίθεση, δυναμώνουμε την οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς.

 https://pamethes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου