ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Για τη συναδέλφισσα Αιμιλία Κουρτέλη
Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, αποχαιρετά  με θλίψη την συναδέλφισσα Αιμιλία Κουρτέλη , δραστήριο μέλος του σωματείου μας από το 1981. Εργαζόμενη σε μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της αγοράς, 
πάντα ενδιαφέρονταν και μέσα από τις γραμμές του σωματείου πάλευε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι στο χώρο δουλειάς.   Πρωτοπόρα αγωνίστρια  ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες του κλάδου μας  ενάντια στη διεύρυνση του ωραρίου,  στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής,  διεκδικώντας διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων  όλων των εργαζόμενων. 
Διετέλεσε  γενική γραμματέας του σωματείου από το 1985 έως το 1992, οπότε και εκλέχτηκε πρόεδρος μέχρι το 1994. Σε αυτή την χρονική περίοδο ήταν αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία του κλάδου μας ΟΙΥΕ, και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Αμέσως μετά την συνταξιοδότηση της δραστηριοποιήθηκε στο σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ ¨η Ενότητα¨.
Οι σύντροφοί  και οι συνάδελφοι της θα τη θυμόμαστε πάντα και θα τιμούμε την προσφορά της στους αγώνες της εργατικής τάξης. Τα μέλη του σωματείου, που συνεχίζουμε στο δρόμο της, εκφράζουμε  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου