-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Για τη συναδέλφισσα Αιμιλία Κουρτέλη




Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, αποχαιρετά  με θλίψη την συναδέλφισσα Αιμιλία Κουρτέλη , δραστήριο μέλος του σωματείου μας από το 1981. Εργαζόμενη σε μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της αγοράς, 
πάντα ενδιαφέρονταν και μέσα από τις γραμμές του σωματείου πάλευε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι στο χώρο δουλειάς.   Πρωτοπόρα αγωνίστρια  ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες του κλάδου μας  ενάντια στη διεύρυνση του ωραρίου,  στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής,  διεκδικώντας διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων  όλων των εργαζόμενων. 
Διετέλεσε  γενική γραμματέας του σωματείου από το 1985 έως το 1992, οπότε και εκλέχτηκε πρόεδρος μέχρι το 1994. Σε αυτή την χρονική περίοδο ήταν αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία του κλάδου μας ΟΙΥΕ, και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Αμέσως μετά την συνταξιοδότηση της δραστηριοποιήθηκε στο σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ ¨η Ενότητα¨.
Οι σύντροφοί  και οι συνάδελφοι της θα τη θυμόμαστε πάντα και θα τιμούμε την προσφορά της στους αγώνες της εργατικής τάξης. Τα μέλη του σωματείου, που συνεχίζουμε στο δρόμο της, εκφράζουμε  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου