-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 25/5 στις 12:00 στο ΕΚΘ


 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης, με θέμα τα επόμενα βήματα της δράσης του σωματείου, μπροστά στην γενική επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι του κλάδου, με αφορμή την επιστροφή στην «κανονικότητα» και το άνοιγμα των καταστημάτων και των εμπορικών κέντρων.
                    Μπροστά στην νέα οικονομική κρίση, και με όπλο τα δεκάδες μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με την μορφή των ΠΝΠ,
η εργοδοσία θέλει να γίνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά της όνειρα, έχει βάλει στόχο τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, τον εργάσιμο χρόνο, το μισθό, όλα μας τα δικαιώματα.
          Ήδη το σωματείο μας έχει συλλέξει δεκάδες καταγγελίες από χώρους δουλειάς, έρχεται σε επαφή με εργαζόμενους από όλα τα μεγάλα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, και το επόμενο διάστημα στοχεύει στην οργάνωση της απάντησης των εργαζόμενων στην επίθεση ενάντια στα δικαιώματά τους.
          Σε αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε σε συνέντευξη τύπου, στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα, 25/5, στις 12:00, με θέμα τις καταγγελίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει, αλλά και τα επόμενα βήματα για την οργάνωση της πάλης των εργαζόμενων στο Εμπόριο, την παρουσίαση του πλαισίου διεκδικήσεων μας.
       
              Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν σε άμεση επαφή με το σωματείο, με               κάθε τρόπο, τηλεφωνικά στα Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810,
μέσω Email: enosiemporiothess@gmail.com και στο blog του σωματείου http://emporoupallilos.blogspot.gr/, να αναφέρουν οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζουν στο χώρο δουλειάς, να γίνουν μαζικά μέλη του σωματείου μας.
Μπροστά στην νέα αντεργατική καταιγίδα, κανένας μόνος του! Όλοι στο σωματείο, μπροστά οι δικές μας, σύγχρονες ανάγκες!

ΤΟ Δ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου