ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 20 ΚΑΙ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από την εκμετάλλευση και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.
Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για
χρέη θα διευρυνθούν. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που δεν χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, δήμο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες-κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία - Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις.
Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ, κανένας δεν είναι μόνος του.
Η μάχη τώρα ξεκινάει.
Οργανώνουμε τώρα αποφασιστικά την πάλη. Απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων και των κλάδων. Να οργανώσουν συσκέψεις, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις που θα δυναμώσουν την πίεση στην κυβέρνηση.
Στις 21/02 ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Είναι ημέρα Τετάρτη. Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης σε συλλαλητήρια που θα γίνουν ανατολικά και δυτικά της πόλης:
- Ανατολικά: Τούμπα (Αγ. Θεράποντα) στις 7.00 μ.μ.
- Δυτικά: Εύοσμος (πλ. Δημαρχείου) στις 7.00 μ.μ.
Την προηγούμενη μέρα, Τρίτη 20 Φλεβάρη, θα πραγματοποιηθεί απο το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ (αυτοαπασχολούμενοι, ελευθεροεπαγγελματίες) κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στις 9.00 π.μ., επί της Τσιμισκή.
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ συγκρότησε Επιτροπή (εργατών, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων, δικηγόρων) για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή νομικών και οικονομικών συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2310- 233134.
Έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε. Όλοι στον αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου