ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Παπαναστασίου, στη Θεσσαλονίκη.
Η  Ένωσης  ζήτησε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ περισσότερα δρομολόγια τόσο για την εξυπηρέτηση του κοινού όσο και των εργαζομένων.
Επιπλέον στα αιτήματα τους είναι η μείωση του εισιτηρίου στο μισό, δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων και των μαθητών από και προς τη δουλειά τους και τα σχολεία τους και δωρεάν μετακίνηση για απλήρωτους η επισχεθέντες εργαζόμενους.
«Η κινητοποίηση είναι για την υποβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας. Μετά την "κρατικοποίηση" αυτό που παρατηρούμε είναι ότι έχουν μειωθεί κατά πόλη τα δρομολόγια, οι εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται πολλές ώρες για να μπορέσουν να πάνε και αν επιστρέψουν στο σπίτι τους, είναι πανάκριβο το εισιτήριο, τα λεωφορεία είναι κακοσυντηρημένα, κινδυνεύουν οι ζωές μας», δήλωσε το μέλος της διοίκησης τους διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νόμου Θεσσαλονίκης, Νόπη Μουστακίδου.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου