ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!--ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30ΜΜ..--ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!----ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ..!!! !ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Παπαναστασίου, στη Θεσσαλονίκη.
Η  Ένωσης  ζήτησε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ περισσότερα δρομολόγια τόσο για την εξυπηρέτηση του κοινού όσο και των εργαζομένων.
Επιπλέον στα αιτήματα τους είναι η μείωση του εισιτηρίου στο μισό, δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων και των μαθητών από και προς τη δουλειά τους και τα σχολεία τους και δωρεάν μετακίνηση για απλήρωτους η επισχεθέντες εργαζόμενους.
«Η κινητοποίηση είναι για την υποβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας. Μετά την "κρατικοποίηση" αυτό που παρατηρούμε είναι ότι έχουν μειωθεί κατά πόλη τα δρομολόγια, οι εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται πολλές ώρες για να μπορέσουν να πάνε και αν επιστρέψουν στο σπίτι τους, είναι πανάκριβο το εισιτήριο, τα λεωφορεία είναι κακοσυντηρημένα, κινδυνεύουν οι ζωές μας», δήλωσε το μέλος της διοίκησης τους διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νόμου Θεσσαλονίκης, Νόπη Μουστακίδου.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου