-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ S/M "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"

Τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει μια συζήτηση που γίνεται στα καταστήματα της επιχείρησης «Σκλαβενίτης» σχετικά με την υπογραφή νέων συμβάσεων αλλά και προτάσεων για μειώσεις στους μισθούς. Η συζήτηση που μεταφέρεται από διευθυντικά στελέχη προς τους εργαζόμενους, φέρεται να έχει ως αφετηρία διαβουλεύσεις των πανελλαδικών σωματείων και της εργοδοσίας,
το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που διαπραγματεύονται πίσω από κλειστές πόρτες με την εργοδοσία γύρω από τις συμβάσεις, τους μισθούς και τα δικαιώματα μας, να βγάλουν το περιεχόμενο των συζητήσεων στο φως, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους, να προχωρήσουν άμεσα σε Γενικές Συνελεύσεις και σε συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων.
Καλούμε αντίστοιχα την εργοδοσία της επιχείρησης να ενημερώσει το σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν αναφορά στην επιχείρηση και όχι μόνο τα «παιδιά» της.

-Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα
-Πανθεσαλλικό Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Σκλαβενίτη
-Άχμετ Μουσταφά (μέλος της Διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου στις "Ε.Υ. Σκλαβενίτης")
-Πέτρος Τσίγκας (μέλος της Διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου  στις "Ε.Υ. Σκλαβενίτης")
-Μιλτιάδης Κρητικός (εργαζόμενος στον Σκλαβενίτη, εκλεγμένος στη Διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας)
-Ανδρέας Πουλικόγιαννης (εργαζόμενος στον Σκλαβενίτη, εκλεγμένος στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά)
-Γρηγόρης Λέκκος (εργαζόμενος στον Σκλαβενίτη, εκλεγμένος στη Διοίκηση του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου