-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Π.Α.ΜΕ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ

Σύμφωνα με στοιχεία των παλαιστινιακών οργανώσεων 350 ανήλικοι παλαιστίνιοι βρίσκονταν φυλακισμένοι στο Ισραήλ τον Δεκέμβρη, ενώ πάνω από 8.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν συλληφθεί και περάσει από ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000. Σε αυτά τα στρατοδικεία το ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των παλαιστινίων αγγίζει το 100%!
Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ που εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό δεν διστάζει στο να φυλακίζει μικρά παιδιά. Έχοντας αποθρασυνθεί από την στήριξη των ΗΠΑ, αλλά και την πάγια τακτική των “ίσων αποστάσεων” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ισραήλ κλιμακώνει τον αυταρχισμό και τις επιθετικότητα του εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

“Αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να μείνουν στη φυλακή μέχρι να πεθάνουν”, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Ισραήλ, Ναφτάλι Μπενετ, για την φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι και της μητέρας της.
Ακολουθώντας αυτή την πολιτική, το στρατοδικείο του Ισραήλ απέρριψε το αίτημα της Άχεντ Ταμίμι να αποφυλακιστεί με εγγύηση, μέχρι τη δίκη της, με την αιτιολόγηση “της βαρύτητας των κατηγοριών”.
Το ΠΑΜΕ, σωματεία, νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν και στηρίζουν την Διεθνή Καμπάνια της Επιτροπής Νέων της ΠΣΟ απαιτώντας την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.
Ενόψει της νέας ακροαματικής διαδικασίας της Άχεντ Ταμίμι, στις 31 Γενάρη (ανήμερα των γενεθλίων της) το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τους νέους εργαζόμενους να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με ψηφίσματα, φωτογραφίες με την αφίσα της καμπάνιας και πολύμορφες δράσεις.
Αποφάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις μαζί με φωτογραφίες στήριξης της καμπάνιας από κάθε Σωματείο, Σύλλογο ή Επιτροπή να στέλνονται στα mail: neoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr».
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την καμπάνια στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Φωτογραφίες από την καμπάνια προστίθενται καθημερινά στο site της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) και πιο συγκεκριμένα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου