-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Π.Α.ΜΕ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Με μαζική συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια με πορεία που κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης σωματεία και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έστειλαν μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση.
Στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Κυριάκος Τσιαούσης, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ ο οποίος προειδοποίησε ότι σε κάθε αντιλαικό μέτρο που θα φέρνει η κυβέρνηση θα βρίσκει μπροστά της το ταξικό εργατικό κίνημα (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)
Στην συγκέντρωση μίλησε  ο Κώστας Ηλιού, μέλος της Γραμματείας Μετάλλου του ΠΑΜΕ ό οποίος ανάμεσα σε άλλα σημείωσε ότι «δίνουμε αγώνα για να έχουμε μια ζωή με δικαιώματα, για να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Δίνουμε αγώνα για να έχει όλος ο εργατόκοσμος δωρεάν υγεία, παιδεία, κοινωνικές παροχές. Δε θα συμβιβαστούμε με την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, καμιά προκλητική μείωση των εργοδοτικών εισφορών. Δε θα συμβιβαστούμε με νέα φοροεπιδρομή, καμιά νέα ληστεία στο λαϊκό εισόδημα. Ετοιμαζόμαστε για αγώνα διαρκείας, οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς σε κάθε γειτονία για κλιμάκωση του αγώνα και μετά την 48ωρη» (Διαβάστε στα Συνημμένα Αρχεία ολόκληρη την ομιλία)
Το πρωί δόθηκε με επιτυχία η μάχη της περιφρούρησης της απεργίας στην Βιομηχανική Περιοχή η οποία αποκλείστηκε από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.


    Η μάχη της περιφρούρησης για τα σημερινά απεργιακά συλλαλητήρια.
Με απεργιακές περιφρουρήσεις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης καλώντας σε μαζική συμμετοχή στα απεργιακά συλλαλητήρια του Σαββάτου, αλλά και τις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις της Κυριακής σε όλη τη χώρα προκειμένου να σταλεί ηχηρό μήνυμα καταδίκης των αντιλαϊκών σχεδίων της κυβέρνησης για κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.

Συνημμενα Αρχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου