ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


    Συνέντευξη Τύπου με θέμα την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, 3 με 10 Απρίλη, παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή 1η Απρίλη, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς, Παναγιώτης Μελάς και Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου Κώστας Τσουκνίδας,
ο οποίος όπως έκανε γνωστό, θα συμμετάσχει σε όλη την πορεία, ενώ κάλεσε τον «λαό της Αχαΐας να είναι υπερήφανος για τον Κώστα Πελετίδη και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, που είναι η μοναδική στη χώρα που ανέδειξε σε αυτό το βαθμό το πρόβλημα της ανεργίας».

Πρόγραμμα εκδήλωσης Σαββάτου για τη 
μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας 

    Ο λαός της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου (19.30) δίνει ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου, ξεκινώντας με συγκέντρωση, την μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία. Στέλνει έτσι, το πρώτο ηχηρό μήνυμα σε όσους τον έχουν καταδικάσει στην ανεργία και την εξαθλίωση.
    Η καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας, αύριο, 2 του Απρίλη, λίγες ώρες πριν δοθεί η εκκίνηση για τον πηγαιμό στην Αθήνα (εκκίνηση Κυριακή 3 Απρίλη 9.30 π.μ.), θα γίνει το εφαλτήριο για να ενώσουν τη φωνή του πολίτες κάθε ηλικίας.
Η εκδήλωση - συναυλία θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα με την αναγγελία των πολιτικών και κοινωνικών φορέων που συμμετέχουν στη μεγάλη πορεία.
Θα χαιρετήσει ο Γιώργος Λαμπράκης Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και την Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας Κώστας Καζάκος θα διαβάσει στίχους και κείμενα κορυφαίων ποιητών και συγγραφέων.
Στις 8.00 το βράδυ ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν το Μουσικό εργαστήρι του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.
Θα ακολουθήσει το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων και η βραδιά θα κλείσει με μουσικές και τραγούδια από τη λαϊκή ορχήστρα του χορευτικού τμήματος.

Σήμερα στις 7 μ.μ., η συγκέντρωση στο Παμπελοποννησιακό 

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα στις 7 μ.μ. καλούνται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, 3 με 10 Απρίλη, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τις τελευταίες οδηγίες και τις αναγκαίες ενημερώσεις, που αφορούν την πορεία.
Όσοι δε, έχουν δηλώσει διανυκτέρευση (ανεξαρτήτως ημερών), φέρνουν και παραδίδουν τον υπνόσακο, μαζί με μαξιλάρι και υπόστρωμα, καθώς και το σακίδιό τους. Η παράδοση γίνεται από τις 7 μέχρι τις 10 μ.μ. σε χώρο του σταδίου.
Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου